До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: велике повернення вузьких джинсів

Хто сказав, що вузькі джинси вийшли з моди? Цей елемент гардеробу рішуче повертається на початку 2023 року. Після гучного камбеку карго та джинсів з низькою посадкою, slim-джинси наразі очолюють список бажань багатьох шанувальниць модної індустрії.

Реклама

Від червоних доріжок (наприклад, Кейті Голмс з’явилася в джинсах на церемонії iHeartRadio Jingle Ball Awards 2022) до вуличного стилю – джинси створюються відповідно до креативних бажань модних брендів. Slim, які спочатку носили зірки роксцени в Англії в 1970-х роках, відмовилися від своєї характерної андрогінної естетики, зробивши свою універсальність модним надбанням. Модниці поєднують їх із взуттям Timberland або черевиками до стегна, як це роблять Емілі Ратаковські та Таму Макферсон, а також з парою байкерських черевиків, як у Емелін Валад. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, як знову носити slim-джинси у 2023 році.

Текст: Héloïse Salessy

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.