До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: яке взуття носити з джинсами цієї весни

У переліку взуттєвих трендів прийдешнього сезону опинилися лофери, балетки, слінгбеки та класичні кросівки, зокрема Adidas Samba. Утім, якщо ви любитель джинсів у всіх їхніх варіаціях і хочете трохи звузити цей список, vogue.ua вибрав трендове взуття, яке найкраще поєднується саме з джинсами: від класичних лоферів до тріумфальних сріблястих ботильйонів.

Лофери

Реклама

Коли починають з’являтися перші промінчики весняного сонця, краще обрати лофери зі шкарпетками – цього сезону бажано білого кольору і спортивного стилю. Найсміливіші модниці можуть вибрати масивні лофери, як у Гейлі Бібер, а поціновувачки класики – лофери на тонкій підошві.

Балетки

Прийшов час це підтвердити: балетки офіційно замінять кросівки навесні. Вони зручні, універсальні, м'які та ідеально підходять для сезону, який ось-ось розпочнеться. Крім того, хоча вони є ідеальним партнером для улюблених джинсів, їх також можна використовувати із сукнями міді, перш ніж поринути в дивовижний світ босоніжок.

Слінгбеки

Якщо ви хочете додати до свого образу з джинсами трохи каблука, цього сезону додайте до свого гардеробу слінгбеки. У цьому тренді перемагають найособливіші: з коштовностями, перлами, виготовлені з твіду – те, що потрібно, щоб надати індивідуальності базовому образу.

Сріблясті ботильйони

Панування сріблястих ботильйонів триватиме і навесні 2023 року. Взуття, яке ми бачили всюди останніми місяцями, продовжить свій тріумф. Головне стилістичне комбо – сріблясті ботильйони + джинси + світшот або сорочка-оверсайз.

Текст: Tatiana Ojea

Фото: Diego Anciano, Acielle / StyleDuMonde

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.