До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних способів стилізувати максіспідницю цієї весни

У 2022 році довжина міні домінувала на модних подіумах, однак у новому сезоні елегантна й стримана максідовжина займає головну позицію серед трендів. Окрім довгих суконь, дизайнери пропонують обирати максіспідниці, натхнені естетикою 1990-х років. Модниці одразу підхопили цей тренд і запропонували свої способи стилізації. На вулицях модних столиць streetstyle-зірки демонструють образи з напівпрозорими моделями, витонченими спідницями-колонами та варіанти зі складками — від елегантного плісування до запрасованих шкільних складок. Окрім того, найтрендовішими є спідниці із сексапільними розрізами, варіанти А-силуету до підлоги, моделі з деніму або невагомого шовку. Vogue.ua зібрав 5 модних способів вписати довгі спідниці у весняний гардероб.

Реклама

З байкерською курткою

Поєднання максіспідниці та байкерської куртки — модна комбінація, яку можна носити щодня. Подивіться, як це робить топмодель Ельза Госк, поєднуючи довгу спідницю з деніму прямого крою з базовим топом, шкіряною курткою, ніби знятою з чоловічого плеча, і туфлями-човниками з квадратним носком. Такий образ не вимагає багато зусиль, а значить, ви легко зможете його повторити вже зараз.

Total-denim

Денім — один із головних трендів сезону весна-літо 2023. І що його більше в образі, то краще. Тому сміливо вибирайте total-denim для повсякдення, надихнувшись стилем streetstyle-інфлюєнсерів. Ви можете скласти образ в одному кольорі деніму, а можете міксувати одразу кілька відтінків джинсової тканини — від небесно-блакитного до синього.

З білою футболкою

Біла футболка — найуніверсальніший елемент гардероба, адже її можна поєднувати абсолютно з будь-якими речами. Хай то сині джинси, широкі штани палаццо, шкіряні шорти, сукня на тонких бретельках або максіспідниця — вона виручить у будь-якій ситуації. Щоб поєднати обʼємну футболку зі спідницею до підлоги, пропонуємо заправити її, повністю або хоча б невеликий край, — таким чином ви зможете окреслити лінію талії та візуально подовжити силует. Актуальне взуття — кросівки, мюлі, броги чи туфлі.

З елегантним жакетом

Довга спідниця в парі з приталеним жакетом — один із найвідоміших силуетів Дому Christian Dior. Цього сезону вибирайте цю модну формулу на щодень, адже так можна прийти і на ділову зустріч, і на побачення чи зустріч із подругами. Доповнять образ елегантні туфлі з відкритою п'ятою або грубі черевики для контрасту. Водночас жінкам, які віддають перевагу більш розслабленим образам, пропонуємо міксувати максіспідницю з об'ємними жакетами, а також звернути увагу на вкорочені версії до талії.

З пікантними деталями

Культ тіла вже кілька сезонів поспіль є помітним трендом у колекціях брендів, а знаменитості та streetstyle-інфлюєнсери показують на власному прикладі, як впроваджувати цю тенденцію у свій гардероб. Однією з найсміливіших it girls є Кʼяра Ферраньї, яка вже неодноразово з'являлася в образах, що оголюють груди. Останній її пікантний вихід ми бачили на показі Christian Dior осінь-зима 2023/2024. Амбасадорка Дому з'явилася у максіспідниці з розрізом, колготках у сітку та прозорому трикотажному топі. Якщо ви володієте тією ж часткою сміливості та впевненості, що і Кʼяра, пропонуємо спробувати цей тренд.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.