До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішими спідницями весна-літо 2023

Цієї весни не обійтися без модної спідниці. У новому сезоні дизайнери показали спокусливі варіанти з розрізами, елегантні моделі у складку, спідниці карго на щодень, довгі з драпіруванням та сміливі напівпрозорі моделі, які вам точно захочеться приміряти. Vogue.ua зібрав найбажаніші спідниці сезону весна-літо 2023.

Розрізи

Спідниця з розрізом — пікантний тренд цієї весни, до якого ми радимо придивитися. Дизайнери для цієї моделі одноголосно вибрали елегантну довжину до колін та прямий силует. У Courrèges та Bottega Veneta з'явилися шкіряні моделі, які бренди стилізували за допомогою білих базових топів, а у Prada — трикотажна спідниця з розрізом, яку бренд пропонує поєднувати з білою сорочкою та джемпером. Який варіант вам більше до смаку?

Реклама

Courreges
Courreges

Prada
Prada

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Плісе

Найромантичніший тренд на плісування цього сезону втілився у спідницях у вигляді фактурних складок. Знайти актуальну коротку спідницю у шкільному стилі можна в колекції Christian Dior. Бренд пропонує міксувати її з великою сорочкою, білими гольфами та чоботами. Водночас довгу асиметричну версію показали Peter Do, а багатоярусний варіант у всіх відтінках нюду з'явився в колекції Rokh.

Christian Dior
Christian Dior

Peter Do
Peter Do

Rokh
Rokh

Максі з драпіруванням

Безперечний фаворит у новому сезоні — спідниці довжини максі. Ми бачили різні варіанти на модних подіумах: джинсові спідниці до підлоги, шовкові ітерації, напівпрозорі моделі, проте найбільше нам сподобалися довгі спідниці з драпіруванням. У Michael Kors Collection ви знайдете блискучу спідницю в золотому відтінку, яку бренд пропонує утихомирити за допомогою лаконічного топа і строгого пальта. Atlein запропонували білу версію з драпіруванням на стегнах, а Alaїa — варіант у глибокому баклажановому кольорі, який повторює вигини тіла.

Alaia
Alaia

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Atlein
Atlein

Карго

Тренд на великі накладні кишені зробив тріумфальний камбек з кінця 1990-х років — вони прикрашають штани, шорти, пальта та спідниці. Про останні зараз і йтиметься. Утилітарні спідниці карго з розрізом посередині показали Blumarine, лаконічні варіанти до коліна ми бачили у Miu Miu, а спідницю-парашут із нескінченною кількістю кишень у Diesel.

Miu Miu
Miu Miu

Blumarine
Blumarine

Diesel
Diesel

Прозорі

Прозорість — гучний тренд сезону весна-літо 2023, і ви повинні бути готові побачити велику кількість "голих" речей не лише на модних подіумах, а й у житті. Особливу увагу дизайнери приділили саме напівпрозорим спідницям, які буквально розбурхують фантазію. 21 пропонують вибирати варіант з делікатного мережива в парі з контрастною білизною, Missoni роблять ставку на мікроспідницю з блискучої тканини, яка ледве тримається на стегнах, немов парео, а Prada показали трикотажну спідницю, через яку проглядається силует, у парі з теплим джемпером.

Prada
Prada

Missoni
Missoni

No.21
No.21

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.