До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Напівоголені груди — візитівка К'яри Ферраньї

У Парижі відбувся показ Dior осінь-зима 2023/2024. Амбасадорка Дому К'яра Ферраньї з'явилася перед об'єктивами модних видань у своєму майже звичному образі – у вбранні, що підкреслювало груди.

Ми почуємо ще багато мізогінічних коментарів в бік К'яри Ферраньї, яка не успускає можливості продемонструвати оголені груді. Проте у всього, що робить інфлюенсерка, є причина. Мета її виходів, які часто називають епатажними, — привернути увагу до прав, що стосуються жінок та їхнього тіла.

Реклама

Наразі ми живемо в суспільстві, де найбільша соцмережа, Meta, цензурує зображення жіночого тіла, а саме забороняє публікації, де можна побачити соски. Зображення чоловічих тіл при цьому не підлягають цензурі. Ми так до цього звикли, що будь-яка публічна поява знаменитості жіночої статі, яка не приховує наявності у себе грудей (і, о Боже, сосків!) сприймається як скандальний епізод.

Можливо, настав час щось змінювати? Можливо, жіноче тіло – це не інструмент, за допомогою якого світ вимушений терпіти диявольські спокуси? Ну раптом це просто тіло?

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.