До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Затишний кардиган — найпрактичніша покупка цієї весни

Кардиган — один з найнадійніших предметів одягу, які можуть бути у вашому гардеробі. Носіть його застібнутим або розкритим, або навіть накинутим на плечі — в будь-якому випадку він додає унікальної вишуканості будь-якому вбранню.

Реклама

У виборі кардигана важливо враховувати його склад та дизайн. Шукаючи трикотажні вироби, треба зважати на пряжу та силуети, які будуть універсальними в багатьох ситуаціях. Кашемір, отриманий за стандартом GoodCashmereStandard®, вовна, сертифікована за стандартом ResponsibleWool, і пряжі, створені з перероблених і повторно використаних матеріалів, — найкращі матеріали, які ви можете знайти у складі. Окрім того, зважайте на класичні силуети — вони довговічні та їх можна стилізувати різними способами.

COS

Цей кардиган від COS виготовлений повністю з вовни. Він має вільний та об'ємний крій, завдяки чому його легко можна нашаровувати на лонгсліви чи інші топи. В теплішу погоду підкотіть рукави до ліктя і залиште нижню половину ґудзиків розстебнутим — так ви створите невимушений та розслаблений образ.

ElkaCollective

У кардиганіElkaCollective ви почуватиметеся так, наче вас огорнули хмаринки, адже він виготовлений з ніжної вовни мериноса. Завдяки своїй довжині він ідеально пасуватиме до штанів чи джинсів з високою талією.

& Daughter

Цей кардиганлейблу & Daughter має доволі високий цінник, але кожен вкладений у нього цент — це інвестиція. Вовна та кашемір, які цей британський бренд використовує для виготовлення своїх светрів, походять з шотландського природного заповідника, що поруч з озером Лох-Левен. Також 90% пряжі бренду мають сертифікати сталості.

& OtherStories

Цей ніжний м'ятний кардиган від & OtherStories виготовлений з вовни альпаки. Завдяки спущеній лінії плечей та мініатюрним ґудзикам, він додасть легкості вашому вбранню. Ідеально поєднається з блакитними джинсами й бежевим пальтом чи тренчем у прохолоднішу погоду.

YMC

Цей яскравий кардиган від YMC був вручну виготовлений в Індії та й має декоративні вишиті квітки на рукавах. Оригінальності додають й білі грубі шви по краях виробу.

Uniqlo

Японський бренд Uniqlo — найкраще місце для пошуку базових, класичних, якісних та доступних речей. У своєму асортименті бренд має тонкі кардигани з вовни мериноса, представлені в різноманітних кольорах.

A.P.C.

Тут все просто — кожна людина повинна мати у своєму гардеробі сірий кардиган, який пасуватиме до будь-якого вбрання та будь-якого випадку. Бренд A.P.C. виготовляє практичні, якісні базові речі, і їхні кардигани слугуватимуть вам роками.

FriendswithFrank

Австралійський бренд FriendswithFrank виготовляє одні з найкращих кардиганів на ринку. Вишукані, мінімалістичні, розроблені так, щоб витримати час і постійне носіння — в них немає недоліків.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.