До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 модних способів стилізувати кардиган цієї весни

Кардиган, як одна з візитівок стилю grandpacore, останнім часом не вважається унікальним елементом сучасного гардероба. Та в 2024 році модні бренди та знаменитості вирішили надати йому метаморфозу відповідно до мінімалістичної ретроестетики. Багато дизайнерів, як-от Міучча Прада та Сільвія Вентуріні Фенді, продемонстрували цю зміну у своїх колекціях осінь-зима 2023/2024, повертаючись до самої суті одягу, підкреслюючи жіночні силуети, які одночасно є вишуканими та відображають дух часу. Vogue.ua зібрав 5 способів модної стилізації кардигану прийдешньої весни.

Реклама

Модель Джіджі Гадід поєднала два тренди в одному образі: вона спинила свій вибір на кардигані модного червоного кольору, який одягла на приталений класичний светр з легкого трикотажу. Також вона обрала сірі джинси, які цього сезону є ідеальною альтернативою класичному блакитному деніму.

У легінсах із розрізами та білому мікротопі Кендалл Дженнер виводить вовняний кардиган на новий рівень. Зірка вибрала коротку модель, яку поєднала зі шкіряним бомбером коричневого відтінку.

Кеті Голмс зробила кардиган постійним елементом свого стилю. Модель оверсайз у світло-бежевому кольорі є синонімом комфорту та легкого шику, тож варто поєднувати її з прямими джинсами та мюлями на підборах.

Кая Гербер робить ставку на французьку елегантність, вибираючи бузковий кардиган, приталений по фігурі. Доповнюють лаконічний образ кросівки Converse – неодмінний атрибут каліфорнійської it-girl.

Белла Гадід – королева модного інді-тренду, цікавого поєднання гранжу 1990-х і гламуру 1980-х. Зберігаючи цю естетику, модель вибрала мінікардиган із різнокольоровими смужками.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.