До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Штани з високою посадкою — модний весняний тренд

Занижена талія кілька сезонів поспіль намагалася витиснути високу посадку з гардеробів модниць. Дизайнери пропонували в своїх колекціях речі з низькою талією, натхненою 2000-ми роками, але в новому сезоні більшість уваги приділено речам з високою талією, особливо штанам. На подіумах сезону весна-літо 2024 зʼявилися шкіряні штани, моделі з вельвету, атласу, трикотажу й вовни — усі прикрашені спокусливою високою посадкою, яка іноді навіть вища за талію.

Реклама

У Loewe Джонатан Андерсон відсвяткував свій 10-річний ювілей в іспанському Домі, започаткувавши нову форму штанів із надвисокою посадкою — фактично настільки високою, що штани подекуди вимагали вбудованого корсету, який утримував їх на місці. Такі штани ідеально пасують до всього: від офісного одягу до романтичної вечері й денних прогулянок. Тим часом Khaite зробили ставку на шкіряні штани, звужені донизу, Saint Laurent продемонстрували широку версію-карго з накладними кишенями, а Philosophy di Lorenzo Serafini представили штани із защипами.

Khaite
Khaite

Saint Laurent
Saint Laurent

Philosophy di Lorenzo Serafini
Philosophy di Lorenzo Serafini

Штани з високою посадкою — завжди вдала ідея, до того ж, на відміну від моделей з низькою чи середньо талією, вони ще й моделюють фігуру, роблячи акцент на вузькій талії та довгих ногах. Стильну трикотажну модель шукайте у Rokh, а ділові штани для стриманого стилю — у Hermès.

Rokh
Rokh

Hermes
Hermes

Vogue.ua зібрав 10 пар штанів з високою посадкою, які будуть актуальні навесні.

<b>JOSEPH</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.