До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: чим себе порадувати напередодні нового модного сезону

Вересень для багатьох — це початок бізнес-сезону, своєрідний Новий рік, коли ми знову будуємо плани, налаштовуємося на активну роботу і оновлюємо гардероб. Чому б не порадувати себе символічним подарунком Made in Ukraine, який буде нагадувати нам, що в цьому темпі життя так важливо не забувати про самих себе, дозволяючи собі маленькі чи великі радощі. Ось 5 ідей подарунків собі, до яких радить пригледітися vogue.ua.

Photo: Instagram @hvoya.kyiv
Photo: Instagram @hvoya.kyiv

Коричнева сумка Hvoya

Шоколадний відтінок є серед наймодніших кольорів прийдешньої осені, а сумка із замші полонила наші серця ще влітку. Зручна та естетична модель від Hvoya виготовлена з гладкої шкіри або велюру — на ваш вибір — і стане стильним доповненням міського образу з прямих джинсів, топу та кедів.

Реклама

Блокнот у шкіряній обкладинці Bagllet

Аксесуар для робочого столу та душі, якого приємно торкатися, гортати та виводити плани на чистому аркуші. Відомий своїми шкіряними виробами бренд Bagllet випустив колекцію аксесуарів для дому. До колекції увійшли косметички та блокноти. Наш фаворит зрозумілий, адже списаний нотатник легко дістається і може замінитися новим, ручка ніколи не буде загублена, а чорна або коричнева шкіра гарно старішатиме.

Підвіска "Едельвейс" dukachi

Подарувати собі коштовність — завжди гарний варіант, особливо коли ви символічно підкреслите власну силу, відважність та здатність по-справжньому кохати золотою квіткою едельвейса з діамантами.

Білий костюм LONDI

Український бренд LONDI полюбляють іноземні інфлюенсерки. Чим він так манить? М'якими тканинами, вдалими силуетами на будь-яку фігуру та можливістю вдягати речі як на вулицю, так і вдома. Наш фаворит на осінь — світлий костюм зі штанами та вишуканою майкою. Ідеально поєднується з босоніжками для прогулянок в останні теплі дні.

Кеди з яскравим принтом OMG

Різноманіття анімалістичних принтів, від мегапопулярного цього року леопарда до яскравої зебри, знайшло свій прояв у взутті. Нетипово до розміщення малюнку підійшли в бренді OMG, створивши кеди з м'якої італійської шкіри, з ортопедичною устілкою та трендовою підошвою. Така пара пасуватиме до осінніх суконь та класичних штанів і є універсальною як для теплої, так і прохолодної погоди.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.