КУПИТИ КВИТКИ

Футболка з написом I TOLD YA — наймодніша річ сезону

З моменту виходу першого трейлера майже рік тому "Суперники" стали одним із найбільш обговорюваних фільмів десятиліття. До того ж з омріяним акторським складом, до якого увійшли Зендея, Джош О’Коннор (він же молодий принц Чарльз із "Корони") та Майк Фейст (відомий різними ролями на Бродвеї, а також роботою у фільмі "Вестсайдська історія" Стівена Спілберга).

Фільм Луки Гуаданьїно, крім тенісу та стосунків між його героями, також викликає багато обговорень, коли йдеться про моду — не лише тому, що Зендея неодноразово потрапляла в центр уваги завдяки своїм приголомшливим (і тематичним) образам, а тому, що одяг для фільму розробив Джонатан Андерсон, креативний директор Loewe та власного однойменного бренду.

Реклама.

Попри те що "Суперники" стане джерелом натхнення для шанувальників стилів препі та old money, в ньому з'являється одна річ, яка виділяється серед інших, і вона є однією з найпростіших — сіра футболка з написомI TOLD YA. Зендея одягає цю футболку в одній зі сцен фільму, але вона також вирішила додати її до особистого гардероба: актрису помітили в ній у Нью-Йорку.

Джош О'Коннор передбачив, наскільки вірусною стане ця футболка зі слоганом, коли вибрав сорочку з таким же написом для прем'єри фільму в Лондоні. Джонатан Андерсон також був у такій сірій футболці на прем’єрі в Римі, а на відкриття нової виставки Loewe Crafted World у Шанхаї вбрався у білий світшот зі слоганом.

Звідки взялася ця футболка?

Цей дизайн вперше став популярним понад три десятиліття тому, у 1990-х роках, коли Джон Ф. Кеннеді-молодший, син колишнього президента Сполучених Штатів, одягав білу футболку з таким самим написом. І носив її не раз: то гуляв у ній із собакою, то виходив разом з дружиною Керолін Бессетт. Його футболка була створена на честь інавгурації батька, Джона Кеннеді, на президентських виборах 1960 року. Подібні топи з фотографією Капітолія США та гаслом I TOLD YA носили прихильники Кеннеді як проголошення перемоги.

Що вона означає у фільмі?

За словами Андерсона, згадка про Джона Кеннеді-молодшого була навмисною, він зазначив, що для персонажа Патріка (його грає О'Коннор) він надихнувся стилем Кеннеді 1980-х і 1990-х років. Зокрема, його "безтурботністю" і "невимушеністю".

"Він міг одягнути все що завгодно і мати сексуальний та привабливий вигляд, — сказав Андерсон WWD. — Мені здавалося, що Патріку не має бути байдуже на свою зовнішність, тому що, зрештою, його ніхто не підтримує, він не найбільша зірка тенісу, тому його вигляд стає дещо сумбурним і еклектичним. І хоча він вдягається у прості речі, вони все одно доволі дорогі".

Чи можливо купити цю футболку?

З огляду на те що цьому дизайну вже десятиліття, на таких сайтах, як Etsy та Amazon, уже є кілька ітерацій футболок з написом I TOLD YA, але, як і очікувалося, Loewe також випустив власну капсульну колекцію з футболок і світшотів у сірому та білому кольорах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.