До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 курток, щоб підкорити цю весну

Перші місяці весни тішать сонячним світлом та дивують непередбачуваними морозами. Щоб упевнено почуватися у таких погодних умовах і вдягатися доречно, дотримуйтесь принципу багатошаровості. Для цього варто обирати верхній одяг вільного крою або ж приталені й непродувні куртки, які дозволять скинути баласт у вигляді об'ємного пуховика і не змерзнути. Шукайте свій ідеальний варіант весняної куртки у добірці.

Getty Images
Getty Images

Реклама

Стьобана куртка

Відродження стьобаних курток продовжується. Цієї весни ми носитимемо різні їх варіації, надихаючись Burberry та Prada. А ще стьобана куртка є такою річчю, яка зробить будь-який образ стильним. З нею і у вогонь, і в воду.

Prada
Prada

Burberry
Burberry

Шкірянка

Гарна шкіряна куртка не лише захистить від вітру чи зігріє, достатньо зловити сонячні промені, а й протримається в гардеробі не один сезон. В центрі уваги — класичні силуети і байкерський шик.

Proenza Schouler White Label
Proenza Schouler White Label

Cos
Cos

Вкорочена куртка

З великими кишенями, на застібці чи ґудзиках — це все лише умовності для вкороченої куртки. Коли вона має гарно окреслений крій та чіткі пропорції, то стає найбажанішою річчю на весну.

Toteme
Toteme

Isabel Marant
Isabel Marant

Бомбер

Для невимушених та легких образів цієї весни знадобиться бомбер. Щоб захиститися від несподіваного вітру, обираємо моделі з капюшоном. Для розслаблених стилізацій — просторі класичні моделі.

Entire Studios
Entire Studios

Loewe
Loewe

Джинсова куртка

На теплі дні, коли можна обійтися легшим верхом, зупиняємося на джинсових куртках. Подовжений варіант універсальний і доповнить більшість образів. Натомість вкорочена куртка — один із головних трендів весни і стане родзинкою образу.

Anine Bing
Anine Bing

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Спортивна куртка

Шкільні куртки, як в американських фільмах, все ще актуальні. Надихаємось моделлю Tommy Hilfiger, а для весняної прогулянки парком обираємо Polo Ralph Lauren.

Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger

Polo Ralph Lauren
Polo Ralph Lauren

Твідовий жакет

Елегантний та приємний на дотик. Твідовий жакет — інвестиція на роки, і цієї весни до нього точно варто придивитися. Достатньо буде доповнити його простим топом.

Self-Portrait
Self-Portrait

Sandro
Sandro

За матеріалами voguescandinavia.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.