До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зіркові стилісти, їхні модні секрети та підходи

Вихід на червону доріжку, похід на фестиваль або навіть просто зустріч з друзями — для будь-якої події зірки підбирають відповідні вбрання та вкладають в них багато думок і зусиль. Щоб створювати образи, якими потім захоплюються мільйони, знаменитості не лише покладаються на власне відчуття стилю; вони звертаються за допомогою до найвідоміших стилістів.

Реклама

Ікони індустрії, які точно знають, як одягнути знаменитостей відповідно до сильних сторін їхнього індивідуального стилю, мають чимало трюків і хитрощів, які вони використовують в роботі. У цьому матеріалі ми ділимося деякими секретами зіркових стилістів.

Даніель Голдберг

Клієнти: Грета Лі, Айо Едебірі, Кайя Гербер, Лора Гаррієр та Олівія Родріго.

Даніель Голдберг працювала в модних медіа протягом багатьох років, перш ніж почала самостійно займатися стилізацією. Голдберг має не тільки багаторічний безцінний досвід у галузі, але й, безперечно, вроджений смак. Від стилізації кампаній The Row до складання гардероба деяких із найстильніших зірок нашого часу — Голдберг швидко й заслужено стала однією з найпопулярніших стилісток сучасності.

Її секрет: у поєднанні ексцентричного з елегантним; сміливого з вишуканим. Вона також приділяє велику увагу кольору, підбираючи правильні відтінки для всіх своїх клієнтів. Попри те, що Голдберг рідко поєднує занадто багато кольорів, віддаючи перевагу однотонним образам, вона знає, як вигідно комбінувати схожі й контрастні відтінки. Стилістка також любить мінімалістичні аксесуари, які доповнюють сміливі силуети.

Дара

Клієнтка: Гантер Шефер.

Дара має лише одну постійну клієнтку як стилістка, оскільки вона досить зайнята на посаді модної директорки Interview. Однак її співпраця з Гантер Шафер легко виділяє Дару як одну з найуспішніших стилісток. Розпочавши спільну роботу над вбраннями Шафер для прес-тура фільму "Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій" і перейшовши до сезону нагород 2024 року, цей дует не припиняв вражати. Від сукні Schiaparelli до рожевої шовкової сукні Prada, яку Шафер одягла на церемонію "Золотий глобус" — кожне вбрання акторки ставало хітом.

Її секрет: все або нічого. Ця стилістка вміло працює і з мінімалізмом, і з максималізмом. Дара не боїться досліджувати текстури, силуети та палітри; вона одягала Шафер у вбрання різноманітних естетик. Формула успіху Дари полягає в тому, що вона не має формул та завжди ризикує в моді. Поки що всі її ризики, безперечно, виправдали себе.

Джеймі Мізрахі

Клієнти: Дженніфер Лоуренс, Райлі Кео, Адель і Джеремі Аллен Вайт.

У 2023 році стиль Дженніфер Лоуренс зазнав неймовірної трансформації й перейшов у еру піднесеного мінімалізму та тихої розкоші. Актриса почала обирати більш сучасні речі, ніж вона вибирала раніше, і все це завдяки знаменитій стилістці Джеймі Мізрахі. Робота Мізрахі з Лоуренс — приклад того, як легко мати зібраний вигляд, невимушено дорогий і дуже стильний.

Її секрет: Мізрахі використовує дуже індивідуальний підхід. У цьому полягає її метод: знати, яка естетика та стилі пасують кожній людині. Вона також знає, як пара протисонцевих окулярів й ідеальна сумка можуть завершити вбрання — її найкращі образи рідко обходиться без них.

Ребека Корбін-Мюррей

Клієнти: Флоренс П'ю, Джемма Чан, Сімон Ешлі, Лілі Джеймс і Пріянка Чопра.

Для знаменитостей, які люблять нотку гламуру, інтерпретованого на сучасний, трохи гострий манір, Ребекка Корбін-Мюррей — ідеальний стиліст. Від Флоренс П’ю до Сальми Хайєк — Корбін-Мюррей одягає одних із найвідоміших жінок Голлівуда. Паєтки й дорогоцінні камені, шкіра та мереживо, блиск і пір’я — Корбін-Мюррей використовує все, щоб допомогти своїм клієнтам робити сміливі модні заяви.

Її секрет: вона створює жіночні й сміливі вбрання. Обтислі сукні, приталені штани, спідниці-олівці — одні з її улюблених речей. Образи, що окреслюють форми, ніколи не виходять з моди у світі Корбін-Мюррей. Уся справа — в пошуку силуетів і кроїв, які пасуватимуть тому, кого вона одягає, і в розумінні форми тіла, щоб знайти ідеальну посадку.

Моллі Діксон

Клієнти: Сідні Свіні, Каміла Мендес, Лана дель Рей і Люсі Хейл.

Маючи досвід роботи в модних медіа та допомагаючи знаменитій стилістці Леслі Фремар протягом багатьох років, перш ніж почати працювати самостійно, Моллі Діксон нині успішно вдягає голлівудських зірок. Діксон знає, як підібрати елегантний, але грайливий гардероб для молодої жінки.

Її секрет: жіночна естетика з гострими деталями — найуспішніша формула Діксон. Вона часто використовує шкіру, денім і блиск у дуже молодіжних, але елегантних, актуальних фасонах, переважно монохроматичних із м’якими відтінками. Діксон — також прихильниця сміливих декольте та прозорих тканин, і твердо вірить у силу хороших джинсів та сексуальних топів. ЇЇ вбрання м'які та витончені, з чуттєвою ноткою.

Лоу Роуч

Клієнтка: Зендея.

Стиліст, який не потребує представлення, Лоу Роуч протягом багатьох років переосмислює ландшафт моди. Сьогодні його єдиною клієнткою, не пов’язаною з роботою для медіа, є королева червоних доріжок і улюблениця Голлівуда Зендея. Однак достатньо навіть одного клієнта, щоб побачити легендарний талант Роуча.

Його секрет: насправді описати підхід Лоу Роуча однією формулою неможливо, але його любов до вбрань, пронизаних сенсом та історією, очевидна. Хай то буде неонова сукня чи звичайний сірий костюм зі спідницею, вбрання, що розповідають про попкультуру чи історію моди, — його все. Одним словом, стиліст дуже любить вінтажні й архівні вбрання.

Ендрю Мукамал

Клієнти: Марго Роббі, Зої Кравіц, Кері Малліган та Біллі Айліш.

Ми всі знаємо, що Зої Кравіц, Марго Роббі, Кері Малліган і Біллі Айліш — одні з найстильніших та найкраще одягнених голлівудських знаменитостей зараз. Однак не всі знають, що їх усіх одягає один знаменитий стиліст — Ендрю Мукамал. Як на червоній доріжці, так і поза нею, Мукамал творив чудеса зі своїми клієнтами, перетворюючи їх на ікони стилю майже за одну ніч. Він знає, як одягнути жінку по-справжньому вишукано та поза часом.

Його секрет: піднесений мінімалізм — формула, яка, на щастя, є універсальною. Широкі джинси та великий блейзер у поєднанні з простим, але вишуканим топом ніколи не підведуть, і Мукамал це знає. Стиліст також розуміє важливість аксесуарів, хоча, знову ж таки, мінімалістичних. Пара витончених чорних окулярів і шкіряна сумка — це все, що вам справді потрібно, щоб мати дорогий вигляд. Це тиха розкіш як вона є.

Ерін Волш

Клієнти: Енн Гетевей, Селена Гомес, Софія Карсон, Елісон Брі та Елізабет Бенкс.

Веселий, жіночний, із поєднанням ретро та сучасної естетики — підхід стилістки Ерін Волш до моди делікатно проводить межу між позачасовим і яскравим. На її відомих клієнтках ми бачимо багато приголомшливих суконь, аксесуарів з бісеру та безліч бантів, оскільки стилістка любить додавати молодіжні нотки у класичні елегантні образи. Керується більш максималістським підходом як до офіційних, так і до повсякденних вбрань, отже, її клієнтів рідко можна побачити в простому ансамблі.

Її секрет: багато білого, нашарування м’яких і легких текстур і завжди цікаве взуття. Між класичною жіночністю та грайливою молодістю, чуттєвістю та скромністю — Волш любить урізноманітнювати прості силуети, і не боїться надавати елегантному одягу сексуальний відтінок.

Карла Велч

Клієнти: Америка Феррера, Грета Гервіг, Олівія Вайлд, Трейсі Елліс Росс і Сара Полсон.

Поглянувши на її клієнток, ви зрозумієте, що сильні сторони Карли Велч полягають у поєднанні вишуканого одягу із цікавими деталями. Від незмінно сліпучих, елегантно підібраних суконь до екстраординарних костюмів і ансамблів — Велч не лише акцентує на особистості своїх клієнтів, але й працює за формулою "менше — це більше".

Її секрет: текстурна багатошаровість, надійний блейзер і трохи блиску. Стилістка знає, що чорний та інші нейтральні кольори завжди є позачасовими та вишуканими, але не боїться вибирати інші відтінки згідно з вподобаннями клієнтів. Велч грає з умовностями чоловічого та жіночого одягу в ідеальному контрасті одне з одним.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.