До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дослідження феноменального стилю Флоренс П’ю

Флоренс П'ю не боїться ризикувати на червоних доріжках. Те, що вона безстрашна в моді, не дивно, якщо взяти до уваги її фільмографію. П’ю — акторка із драматичним діапазоном, який зробив її однією з найпопулярніших у Голлівуді у 27 років. Її проривними роботами стали ролі в фільмах "Леді Макбет" Вільяма Олдройда та "Сонцестояння" Арі Астера. У 2019-му вона з’явилась у стрічці "Маленькі жінки" Ґрети Ґервіґ: роль Емі Марч принесла їй номінації на "Оскар" і BAFTA за найкращу жіночу роль другого плану. Зараз П’ю повернулась на екрани у двох блокбастерах: "Оппенгеймері" 2023 року Крістофера Нолана з Кілліаном Мерфі в головній ролі, де зіграла лікарку Джин Татлок, коханку Оппенгеймера, та "Дюні: Частина друга" Дені Вільньова, що вийде в березні 2024-го, де грає принцесу Ірулан.

Реклама

Тому коли йдеться про її вбрання, П’ю демонструє таку ж сміливість, як і на екрані. Передивіться її образи, і ви помітите, що вона часто одягає яскраві ансамблі архітектурних силуетів. Візьмемо, наприклад, церемонію BAFTA 2023 року, для якої Флоренс вбралась у мандаринову сукню з тюлю Nina Ricci, або церемонію вручення кінопремій Critics’ Circle Film Awards, яку відвідала в червоній сукні з баскою від Роберта Вуна і капелюшку з вуаллю. А торік у липні на шоу Valentino осінь-зима 2022/2023 у Римі П’ю з'явилась у прозорій сукні кольору PP-Pink.

Останнім часом актриса тяжіє до шортів, які майже завжди поєднує з об’ємними топами. Показовий приклад: чорна сукня зі сріблястими бризками, яку вона одягла на Венеційському кінофестивалі 2022 року, з шортами в тон, що визирали з-під її спідниці, або накидка та шорти на церемонії вручення премії "Оскар" 2023 року. Нижче ми зібрали наразі найкращі образи Флоренс П’ю.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.