До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Маминими слідами: Дева Кассель та її любов до чорного кольору

12 вересня 20-річчя святкує Дева Кассель дочка акторів Моніки Беллуччі та Венсана Касселя, яка пішла слідами матері й досить швидко розпочала модельну кар'єру. А ще вона успадкувала від мами любов до чорного кольору.

Моніка Беллуччі та Дева Кассель, Vogue Italy, червень 2021
Моніка Беллуччі та Дева Кассель, Vogue Italy, червень 2021

Реклама.

Якщо подивитися стритстайл-хроніку за останні чотири роки, то 90% її образів зібрані саме в цьому драматичному відтінку. Гаряча брюнетка Кассель використовує чорний колір по-різному — вона часто обирає стримані та лаконічні образи, підкреслює глибину чорного грою фактур, а також періодично нагадує аудиторії, що недаремно її кар'єра почалася з роботи з брендом Dolce & Gabbana — в образі зі спідниці-олівця, укороченого кардигану і топа-бюстьє вона виглядає справжньою італійською синьйоритою.

Нагадаємо, що свій перший контракт Дева Кассель підписала у 2019-му році — тоді вона стала обличчям аромату Dolce & Gabbana. Зараз дівчина представляє вже французький бренд DIOR — у березні вийшла рекламна кампанія за її участю, де вона приміряє романтичні та ніжні образи авторства Марії Грації Кьюрі. Також в її портфоліо — співпраця з Alaїa, кілька обкладинок Vogue, робота з найвідомішими фотографами світу. Важливо, що Дева Кассель не боїться виходити зі звичного образу принцеси — в її портфоліо, крім того, можна знайти цікаві роботи з Юргеном Теллером та Віллі Вандерперре.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.