До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19-річна Дева Кассель стала обличчям Dior

Модний Дім Dior оголосив ім'я своєї нової амбасадорки — нею стала 19-річна модель Дева Кассель, старша дочка акторів Венсана Касселя та Моніки Беллуччі.

Нову рекламну кампанію за участі юної зірки бренд презентував у 45-му випуску Dior Magazine. В описі повідомляють, що Кассель представлятиме і б'юті-лінійку, і модну. У першому зніманні дівчина приміряє романтичні образи з колекції Christian Dior весна-літо 2024.

Реклама

Нагадаємо, Дева Кассель підписала свій перший контракт ще у 2019-му році, коли їй було всього 14: дівчина стала амбасадоркою парфумерної лінії Dolce & Gabbana і знялася в рекламній кампанії для нового аромату Dolce Shine. Після цього кілька сезонів вона представляла цю італійську марку, встигла знятися для обкладинки Vogue Italy разом із мамою Монікою Беллуччі, з якою її часто порівнюють. Кассель дійсно взяла найкращі риси зіркової матусі — ті ж чуттєві губи, кучеряве волосся, великі глибокі очі й акуратний носик. Модна спільнота робить ставки, що Дева перевершить свою матір.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.