До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд IENKI IENKI

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

IENKI IENKI

Дата заснування: 2016
Сайт / Instagram: ienki-ienki.ua, @ienki_ienki
Клієнти: Белла і Джіджі Гадід, Емілі Ратаковскі, Гейлі Бібер

Реклама

Дмитро Євенко
Дмитро Євенко

IENKI IENKI — бренд, що заснував Дмитро Євенко в Києві у 2016 році. Від започаткування бренд створював модний верхній одяг, але не йшов на компроміси щодо якості та використовував тільки інноваційні тканини та технології передового виробництва.

IENKI EINKI осінь-зима 2023/2024
IENKI EINKI осінь-зима 2023/2024

Натхненням для назви бренду стало походження засновника, чиї далекі предки були евенками — раніше відомі як тунгуси, вони були одним з найбільш численних мешканців серед безлічі невеликих етнічних груп північного Сибіру. Саме тому культурна спадщина народів Півночі — одне з головних джерел натхнення IENKI IENKI. У своїх колекціях бренд працює з деталями, переосмислюючи традиційний костюм північних народів на сучасний лад.

IENKI EINKI осінь-зима 2023/2024
IENKI EINKI осінь-зима 2023/2024

Два стовпи, на яких заснована філософія бренду — технологічність та інновації. Бренд виготовляє легкий і теплий верхній одяг, який можна носити у найхолодніші дні, але водночас він має винятково модний вигляд. У 2022 році IENKI IENKI випустив новітню технологічну Antarctic Expedition Parka для членів команди науково-дослідної бази "Академік Вернадський" в межах свого проєкту Advanced Research, що досліджує можливості технологічного одягу. Постійно розширюючи свої інноваційні практики та поєднуючи їх із передовими технологіями, IENKI IENKI зумів зробити внесок в антарктичну експедицію.

IENKI EINKI осінь-зима 2023/2024
IENKI EINKI осінь-зима 2023/2024

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.