До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue Ukraine Showcase 2024: бренд ANTON BELINSKIY

Vogue Ukraine Showcase – унікальна подія для української модної індустрії, що популяризує її на світовій арені – повертається. 3 березня у рамках офіційного розкладу Тижня моди у Парижі команда українського Vogue знову представить найкращих українських дизайнерів інсайдерам модного світу – міжнародній пресі, баєрам, інфлюенсерам. Розповідаємо про учасників цього року.

ANTON BELINSKIY

Дата заснування: 2009

Реклама

Сайт / Instagram:antonbelinskiy.com, @antonbelinskiystudio

Антон Белінський
Антон Белінський

Антон Белінський заснував однойменний бренд у 2009 році з бажанням створювати авангардний, але зручний одяг, який підкреслює індивідуальність. Його речі вирізняються складним кроєм і незвичайним поєднанням фактур. У 2010 році він зробив свою першу повну колекцію та дебютував на Mercedes-Benz Kiev Fashion Week. Передпоказ колекції Anton Belinskiy весна-літо 2014 відбувся в межах Лондонського Тижня моди на Fashion Scout London.

Ще одна віха була досягнута в 2015 році: Антон Белінський потрапив до короткого списку премії LVMH. Він був єдиним півфіналістом з України, отримавши популярність серед ключових діячів галузі та преси. Уже за два роки Антон дебютував з показом на Тижні моди в Парижі. Успіх Белінського також виходить за межі моди: у 2017 році він брав участь у 57-му Венеційському бієнале у складі українського павільйону.



Одяг Anton Belinskiy представлений у багатьох точках продажах по всьому світу, включаючи SSENSE, DSM NY і H.Lorenzo.

Beauty-партнер заходу: MAKEUP

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.