До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Український бренд Atelier Handmade випустив патріотичний дроп

Atelier Handmade – український sustainable-бренд, який спеціалізується на колекціях для відпочинку та подорожей. Кожен теплий сезон дизайнерка марки Анастасія Єршова розширює лінійку одягу з органічного льону, в якому так приємно проводити спекотні дні як на природі, так і в місті.

Попри візуальну безтурботність, Atelier Handmade – бренд, що активно залучений до благодійності та перераховує частину прибутку з кожної покупки на гуманітарні цілі. До цього команда марки встигла прозвітувати про доставу медикаментів з Європи в найгарячіші точки, а також взяти участь у зборі грошей на придбання машини швидкої допомоги. "Хоч ДНК нашого бренду прошито розслабленістю та легкістю, як відповідальний український бізнес ми не можемо залишатися осторонь. Сьогодні час об’єднуватися та вирішувати масштабні завдання, – розповідає Анастасія Єршова. – Саме тому в розпал літа ми вирішили випустити цю патріотичну мініколекцію, за допомогою якої хочемо зібрати набагато більше коштів для допомоги нашим медикам. У планах – придбання ще одного автомобіля швидкої допомоги. Мені здається дуже символічним, що саме одяг у кольорах нашого прапора допоможе врятувати ще більше життів".

Реклама

До колекції ввійшло кілька комплектів з невагомого льону, що складаються з топів, штанів і сорочок. За традицією багато речей прикрашені вишивкою ручної роботи – ще однією з візитівок марки. "Всі ці речі дуже легко комбінувати між собою, – продовжує дизайнерка. – Особисто я не можу уявити літо без льону, який допомагає захищати шкіру від прямих сонячних променів і водночас у ньому комфортно навіть у спекотну погоду".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.