До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кольоровий льон у колекціях українських брендів

Влітку особливо хочеться носити невагомі, натуральні та практичні речі, в яких буде легко в спекотну погоду. Вашими найкращими супутниками літніх днів стануть сукні, жакети, сорочки, топи та шорти з льону, які можна вдягати не лише на морському курорті, а й для міського дрес-коду. Цього сезону, крім молочних і білих комплектів, що відбивають сонячні промені, у колекціях дизайнерів представлені яскраві варіанти в усіх відтінках веселки. Жовті, рожеві, блакитні, зелені й помаранчеві лляні речі обов’язково мають прикрасити ваш капсульний літній гардероб і зарядити його оптимістичним настроєм. А щоб легше було знайти ідеальний образ, Vogue.ua зібрав наймодніші лляні речі в колекціях українських дизайнерів.

Блакитний

Вибираючи відтінок лляної сорочки, сміливо можете робити ставку на блакитний – і ви точно не помилитеся. Розслаблені сорочки у відтінку безхмарного неба добре римуються не лише із шортами та штанами з такої самої тканини, а й білим чи синім денімом. У колекції українського бренду Atelier Handmade ви знайдете об’ємну сорочку з рукавами-ліхтариками та фігурними вирізами, а також короткі шорти з делікатними торочками – у такому костюмі хочеться ходити щодня. Тим часом розслаблений образ вихідного дня ви побачите в Day in Linen – сорочку вільного крою та шорти-бермуди, а в Sleeper – знайдете найромантичнішу сукню з льону в ніжному блакитному відтінку.

Реклама
Atelier Handmade
Sleeper
Day in linen
Рожевий

Якщо ви ще не встигли полюбити рожевий колір, то цього сезону ще є такий шанс. Завдяки українському гурту Kalush Orchestra, який здобув перемогу на "Євробаченні-2022", рожевий відтінок став популярним у всьому світі. Пропонуємо цього сезону вибирати не тільки рожеві панами, а й придивитися до лляних образів у головному літньому кольорі – від пастельних тонів до насичених відтінків малини. Для ділових зустрічей вибирайте льняний спідничний костюм Marianna Senchina, для романтичних побачень – силуетну сукню з відкритою спиною CHER’17, а для модних образів вихідного дня – брючний костюм розслабленого крою COOSH.

Marianna Senchina
CHER'17
COOSH
Жовтий

Оптимістичний, доброзичливий та теплий жовтий колір завжди поліпшує настрій і чудово бореться зі стресом. Ви можете носити його як у монохромних образах, так і додавати акцентною деталлю в повсякденному стилі. Цього сезону українські дизайнери особливо полюбили жовтий колір, адже це не лише модний антидепресант, а й один з відтінків національного прапора України. Наших фаворитів з льону в жовтому кольорі ви знайдете в колекціях: Must Have, The Lace та J’ammeme

J'ammeme
Must Have
The Lace
Зелений

Зелений був одним з головних відтінків 2021 року, проте цього сезону він залишати модний гардероб зовсім не збирається. Символ спокою та благополуччя, що нагадує про безтурботні часи, нині потрібен як повітря всім нам. Пропонуємо довго не міркувати та вибирати лляні сукні й костюми в зеленому кольорі – від відтінку літньої трави до мілітарі. Поповнити список бажань цього сезону варто жіночною сукнею з перфорацією Vita Kin, романтичним ансамблем SAGE або зеленим костюмом LETIMO, що складається з жакета вільного крою та шортів-бермудів.

SAGE
Vita Kin
LETIMO
Помаранчевий

Помаранчевий – справжній гіт цього сезону, адже він не тільки дарує гарний настрій, а й добре пасує до золотистої засмаги. Цей яскравий апельсиновий відтінок личитиме сміливим модницям, які люблять бути в центрі уваги. Щоб освіжити свій літній гардероб, вибирайте сорочку маскулінного крою з однотонною аплікацією Marianna Senchina, брючний костюм у невимушеному стилі Zagrava або вільну сукню з об’ємними рукавами UDANA.

Marianna Senchina
Zagrava
UDANA

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.