До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: як носити мінімалістичні сукні цього сезону

Чіткі лінії, класичний крій і майже без декоративних елементів – мінімалістичні сукні захопили вулиці модних столиць цього літа. Модниці раз по раз вибирали саме такі моделі, засвідчуючи їхню практичність та функціональність. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи streetstyle-зірок та зʼясував, як ефектно носити мінімалістичні сукні цього сезону.

В особливій пошані серед модниць, майже як і завжди, виявилися сукні білого кольору. Одностайне визнання довжини міді ще раз підтверджує її багатофункціональність: таку сукню можна вибрати і для повсякденного образу, і для особливої нагоди. Також на передній план вийшли сукні-сорочки з бічними розрізами. Їх модниці римують з мюлями на підборах, прикрашеними анімалістичним візерунком, або балетками, що знову повернулися на модний пʼєдестал.

Реклама

Мінімалістичні шовкові сукні чорного кольору стануть у пригоді під час складання лаконічного образу. Надихнутися на стилізацію можна виходом Емілі Ратаковскі: свою сукню, що повторює силует, модель доповнила двоколірною сумкою на короткому ремінці. Шовкові slip-dress не менш ефектні й у поєднанні з елегантними босоніжками з тонкими ремінцями.

Окрім базових кольорів, варто звернути увагу й на моделі земельних, синіх та рожевих відтінків. "Приборкати" яскравий колір сукні допоможуть врівноважені аксесуари: класичні чорні або білі туфлі, а також сірі або коричневі сумки. Не варто забувати й про прикраси. Тут у помічники варто взяти великокаліберні кольє, сережки та протисонцеві окуляри в стилі 2000-х, що й далі штурмують тенденції поточного сезону.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.