КУПИТИ КВИТКИ

Сила життя: нова колекція прикрас Bevza у вигляді яєць

Яйця — символ життя та нових починань — надихнули дизайнерку Світлану Бевзу на нову колекцію прикрас. "Сьогодні нам всім потрібна свобода, легкість, безпека та жага до життя. Спокійна елегантність і непомітна хоробрість можуть бути такими ж потужними, як і відкриті заяви чи дії", — розповідає дизайнерка.

Реклама.

Ця лінія прикрас складається із сережок, кулонів та брошок різної форми у вигляді яєць, які є візуальним ДНК колекції BEVZA осінь 2023—24 і водночас особистим ДНК кожного. Символи, які звертаються до всіх, завжди були основою історії бренду, а лінія яєць приносить свіжі відчуття нового дня та нового початку. Сережки, підвіски та шпильки у формі яєць вийшли елегантними та водночас надзвичайно виразними. Життя принесе виклики та зміни, але ми маємо відчувати себе вільними, аби зробити вибір, щоб досягти миру. "Коли я створювала цю ювелірну лінію, я думала про найголовніше — про життя. У нашому зруйнованому світі я вважаю, що ці символічні яйця говорять кожному — треба дорожити своїм життям і продовжувати прагнути до миру", — Світлана Бевза.

Нагадаємо, що основою колекції Bevza осінь-зима 2023/24 стали два кольори — чорний та білий. Білий колір завжди був у центрі історії Бевзи, він дарує свіжі відчуття нового дня та нового початку. Життя принесе виклики та зміни, але ми маємо почуватися вільними, щоб зробити вибір. У колекції представлені білі мінімалістичні сукні зі знімними "крилами" та вироби ручної роботи з "пір’ям", виготовлені з шовку за технологією безвідходного виробництва. А підтримують цю ідею аксесуари та прикраси у формі яєць, нагадуючи про найважливіше: створення та цінність життя.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.