До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Непомітна хоробрість: нова осінньо-зимова колекція BEVZA 2023/2024

Спокійна елегантність і непомітна хоробрість можуть бути не менш потужними, ніж відкриті заяви чи дії, — саме такий дух нової осінньо-зимової колекції українського бренду BEVZA.

Реклама

Нова колекція складається з чорно-білих елементів основної візуальної ДНК бренду. Білий колір завжди був у фокусі BEVZA: він дарує свіжі відчуття нового початку. У лінійці представлені білі мінімалістичні сукні зі знімними "крилами" та вироби з пір’ям, що виготовлені з шовку за допомогою техніки ручного крою та безвідходних технологій. На створення пір’я, яким декоровані вирізані вручну шовкові аплікації, дизайнерку надихнув голуб миру.

"В Україні ми платимо найважчу ціну в нашій боротьбі за життя. Ми хочемо, щоб кожен думав про те, наскільки важливо позбутися темряви та плекати мир, ми мріємо, щоб життя та мир на Землі перемогли", — коментує дизайнерка Світлана Бевза.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.