До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сила і мужність: нова осінньо-зимова колекція TG Botanical 2023/2024

Колекція українського бренду TG Botanical осінь-зима 2023/2024 — це дослідження нескінченних сил природи. Дизайнерка Тетяна Чумак продовжує роздуми про новий мирний світ і шляхи до нього, цього разу зосереджуючись на сестринстві та невидимій силі зв’язку.

Реклама

Колекція поділена на два блоки, які утворюють наратив. Перша, темна половина лінійки виготовлена зі щільнішої бавовни, льону та деніму, які бренд використав уперше. М'які відтінки хакі привносять бойовий дух, а навмисна необробленість, яку можна побачити в потертому трикотажі, символізує руйнівний досвід, який українські жінки пережили на початку війни. Чумак бачить у цьому полегшення трагедії, яка принесла кожній українській жінці об’єднавчу силу сестринства.

Друга половина колекції помітно легша та романтичніша. Приталені сукні з батисту та напівпрозорі трикотажні ансамблі відсилають до епохи Відродження, яка неминуче прийде на українську землю. Традиційно для бренду колекція створена з органічних матеріалів. Особливі техніки фарбування підтримують свідомий підхід бренду. Колекція TG Botanical осінь-зима 2023/2024 — ще одне нагадування про силу природи, жіночності та оспівування мужності українок.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.