До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Найкраще для найпотужніших: новий кампейн українського бренду VOVK

З нагоди Дня Незалежності український бренд VOVK представляє новий соціальний кампейн за участі Русі Незламної. Дівчина стала однією з героїнь кампейну, у якому також зʼявилися й інші моделі різної комплекції.

Реклама

Ми звикли до війни: до вибухів, жахливих новин із фронту, до донатів. Звикли до шаленого ритму, роботи, до страху за тих, кого любимо. Життя перевернулося, а ми змінилися. Сьогодні дзвінок із словами "люблю" або "зі мною все добре" стають молитвою та надією. Коли серце стискається, а в душі мовчазна тиша — тільки рідні та близькі не полишуть. Тільки подруги обіймуть, принесуть тирамісу. Ця підтримка, яка живе в кожному, останнім часом губиться, стирається та зникає.

За час повномасштабного вторгнення ми навчилися адаптовуватися та допомагати. Але так і не змогли зрозуміти тих, хто повертається додому з поля бою. З кожним днем людей, які втратили кінцівки стає все більше й більше. Тож задача всіх — виховати в собі толерантність та повагу, навчитися чути людей, які отримали поранення і мають тепер фізичні вади.

До Дня Незалежності український бренд VOVK за участі Русі Незламної презентував соціальний кампейн. ЇЇ історія вражає, медики врятували дівчину за крок до смерті. Руся пережила не одну операцію та встановлення протезу. Таких історій безліч, команда бренду VOVK зібрала дівчат із різними особистісними історіями та переживаннями і об’єднала їх в життєвому сюжеті, такому близькому для кожної українки.

Основна ідея кампейну — розказати те, що відчуває зараз українська нація, перебуваючи в постійному стресі. Те, як страшно буває чекати дзвінка від коханого, як ллячно любити тіло після поранення. Як моторошно відкривати очі після операції та бачити себе нову. Як боязко засинати з дитиною вдома під вибухи і як боляче жити далі, втративши найдорожчих.

Цей кампейн про впевненість, сміливість, що живе в кожній, про те, що сила підтримки — найбільше і найпотужніше, що в нас є. Про те, як важливо відпустити страх доводити комусь і щось і навчитися приймати допомогу.

Руся закликає всіх дівчат вчитися адаптовуватися до викликів, які приносить війна та ставитися з розумінням до людей з інвалідністю. Вона зазначає, що все починається з любові до себе. І просить, аби кожна дівчина залишалася впевненою та щасливою — незважаючи на будь-які травми або проблеми зі здоров’ям.

Від початку повномасштабного вторгнення бренд посилив свою соціальну місію. Аби показати, що потрібно підтримувати людей, яким необхідні протези, VOVK перерахував 1 000 000 гривень в благодійний фонд Superhumans.

VOVK і Руся створили спільну історію, яка підіймає важливі теми. Кампейн переконує бути щасливими дівчат, які комплексують через наявність протезу, страху і не опускати руки, коли здається, що навколо темрява, бо насправді завжди є ті, хто запалять світло у кімнаті.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.