До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Памела Андерсон, Наомі Кемпбелл і Лоу Роуч на шоу Boss весна-літо 2023

Хоча церемонія "Оскар" могла бути останньою великою подією сезону вручення нагород, вчора відбулося шоу Boss весна-літо 2023, яке пройшло в Herald Plaza у Маямі. Звичайно, на подіумі не обійшлося без зірок, серед яких були Наомі Кемпбелл, Лоу Роуч, DJ Khaled, Хабі Лейм і Памела Андерсон, яка нещодавно привернула увагу своїм документальним фільмом "Памела, історія кохання" на Netflix.

Памела Андерсон на шоу Boss
Памела Андерсон на шоу Boss

Реклама

Останнім часом ми часто бачимо Памелу Андерсон у світській хроніці — і її яскраві, ультраелегантні виходи на червоні доріжки, і появу в першому ряду на паризькому Тижні моди та на шоу Versace у Лос-Анджелесі минулого тижня. Тепер 55-річна зірка "Рятувальників Малібу" відкрила шоу Boss у класичному молочному ансамблі. Її образ складався з лляного однобортного блейзера, штанів із защипами, сорочки з органзи, прозорого в'язаного топа з V-подібним вирізом та пари туфель із лакованої шкіри. Одяг позачасової елегантності — провідна ідея цієї нової колекції.

Услід за Памелою Андерсон на подіум вийшли інші зіркові персони, серед яких супермодель Наомі Кемпбелл, закутана в запальну чорну сукню, Ембер Валетта у широких штанах та чоловічому діловому жилеті, стиліст Лоу Роуч у пудровому брючному ансамблі і навіть тіктокер Хабі Лейм, який став обличчям бренду, у смугастих штанах та сорочці вільного крою. Зірковий склад шоу не залишив гостей байдужими. У цьому сезоні Boss представили вишукану колекцію з великою кількістю легких тренчкотів, жилетів великого розміру, простих костюмів — і показали, як носити вишукану багатошаровість.

Наомі Кемпбелл
Наомі Кемпбелл

Ембер Валетта
Ембер Валетта

Поява Лоу Роуча на подіумі стала справжньою несподіванкою і викликала дискусію в інтернеті щодо того, що саме це означає. Нагадаємо, що лише кілька днів тому він оголосив у своєму Instagram-акаунті, що йде на пенсію. "Я не кажу, що кидаю моду. Я люблю моду. Я люблю бізнес і люблю бути креативним, — пояснив він Люку Літчу на шоу. — Те, від чого я збираюся триматися осторонь, — це стиль знаменитостей".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.