До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кінематографічний гламур: нова колекція Versace осінь-зима 2023/2024

Прогнози рідко передбачають дощ у Лос-Анджелесі, але коли він трапляється, усе, як правило, зупиняється. Саме тому Versace вирішили перенести довгоочікуване шоу під відкритим небом з п’ятниці на четвер. На щастя, це не завадило голлівудським знаменитостям і шанувальникам модного Дому з’явитися в Беверлі-Гіллз минулої ночі. Дуа Ліпа, Майлі Сайрус, Ченнінг Татум, Енн Гетевей і Lil Nas X прийшли підтримати Донателлу Версаче, як і її друзі Елтон Джон і Шер, котрі сиділи в першому ряду на даху Pacific Design Center.

Versace
Versace

Реклама

"Я люблю це місто, я люблю людей, невимушений вайб, атмосферу", — сказала дизайнерка у попередньому інтерв’ю. Для Донателли Версаче, особливо в цю пору року, Лос-Анджелес — рідний дім: зрештою, вона провела багато вихідних на премії "Оскар", працюючи з номінантами і шліфуючи останні штрихи образів на червону доріжку. Але зараз вона була в центрі уваги. Щоб задати тон показу, Versace повернулися до ключового моменту середини 1990-х. Безперечно, найвидатнішими надихаючими зображеннями на мудборді для нової колекції були світлини Крістен Макменамі, зроблені Річардом Аведоном у 1995 році. Шикарний спідничний костюм, який супермодель демонструвала на цих фотографіях, прилягав до її тіла та був прикрашений фірмовими золотими ґудзиками бренду.

"Я хотіла повернутися до крою та форми одягу, щоб зосередитися на ідеальній маленькій чорній сукні, ідеальному чорному костюмі", — сказала Версаче. Джіджі Гадід відкрила показ, і її образ повторював ці елегантні пропорції. Вона також була не єдиною зіркою у шоу: фаворитка Versace Наомі Кемпбелл вийшла на подіум у чорній обтислій сукні до щиколоток із прикрашеним бюстьє. Кендалл Дженнер, яка здебільшого була відсутня на Тижнях моди, вийшла на закриття показу в маленькій чорній сукні, блискучій укороченій накидці та класичних рожевих атласних човниках.

Для знаменитостей, які приглядалися до образів на червону доріжку, було безліч варіантів. Деякі з видатних речей: "гола" сукня, інкрустована кристалами, яка нагадувала образ сучасної Мерилін Монро, обтисла чорна кольчуга зі скульптурними квітковими прикрасами та нові інтерпретації конусоподібного бюстгальтера в різних формах пісочного годинника.

І все ж цього сезону денний одяг превалював над вечірнім, починаючи з акуратно зшитого чорного спідничного костюма Гадід. Навіть денім був покроєний з високою точністю — злегка розкльошені сині джинси зі складками були однією з найбажаніших пар цього сезону. Версаче також переосмислила джинсовий смокінг і запропонувала джинсову куртку з воронковим вирізом із витонченою спиною, яка поєднувалася зі спідницею-олівцем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.