До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гра з протилежностями: нова весняна колекція KULAKOVSKY

Готуючи нову весняну колекцію бренду, дизайнер Артур Кулаковський поринув у дослідження українського кінематографа. Сюжети класичних фільмів, серед яких культові "Земля" Олександра Довженка та "Тіні забутих предків" Сергія Параджанова, зовсім не схожі між собою, проте історії героїв, їхні мужність та стійкість, хоробрість, наполегливість, справжність і впевненість — стали головним джерелом натхнення для дизайнера.

KULAKOVSKY
KULAKOVSKY

Реклама

Продовжуючи грати на протилежностях, цього сезону бренд протиставляє утилітарність природності, і це чітко простежується у дизайні та виборі матеріалів і палітри. Головними текстурами нової колекції стали необроблений цупкий денім, з якого виготовлені штани карго, прямі штани з розрізами, укорочені косухи і пальта міді, та делікатна зім'ята шкіра, що уособлює натуральність і чистоту. З неї створений здебільшого жіночий блок колекції: сукні бандо, які підкреслюють вигини тіла, спідниці максі з низькою посадкою і два корсети — бюст'є на ґудзиках та топ-трансформер, який можна стилізувати трьома різними способами. Винятками є бомбер із широкими рукавами, сорочка оверсайз і куртка з кулісками, завдяки яким можна регулювати її об'єм.

KULAKOVSKY
KULAKOVSKY

KULAKOVSKY
KULAKOVSKY

KULAKOVSKY
KULAKOVSKY

Як і минулого сезону, цієї весни KULAKOVSKY оновлює свої культові моделі — оверсайз бомбери та косухи, укорочені та класичні. Абсолютний бестселер бренду, бомбер із накладними кишенями, тепер виконаний із чорної м'якої шкіри. Серед новинок — гіпероверсайз жакет, нібито з батьківського плеча, спідниці міді із високим розрізом, а також оммаж класичній джинсовій приталеній куртці — проте із гладкої шкіри у версії KULAKOVSKY. Особливої уваги заслуговують костюм із мініспідницею та курткою зі шкіри зі зміїним принтом і бавовняні подвійні сорочки із вшитою манишкою, які, як і топи, пропонують декілька варіантів стилізації.

KULAKOVSKY
KULAKOVSKY

KULAKOVSKY
KULAKOVSKY

Цього сезону бренд використовує шкіру, пофарбовану із використанням танінів, добутих із листя оливкових дерев, що робить її нешкідливою для навколишнього середовища. Головні кольори нової колекції KULAKOVSKY — натуральні і земляні відтінки: молочний, коричневий, чорний, небесно-блакитний. Більше фото нової колекції дивіться в нашій галереї.

<b>KULAKOVSKY</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.