До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ніжність форм: нова осінньо-зимова колекція українського бренду Anna October

Український бренд Anna October представляє нову колекцію осінь-зима 2023/2024. Лінійка наслідує прагнення дизайнерки додати вишуканості в повсякденне життя. Продовжуючи досліджувати жіночність і перетворюючи її на нову кокетливу гру, Анна Октябрь створила колекцію, наповнену витонченими силуетами, привабливими деталями та звабливими вирізами.

Реклама

В осінньо-зимовій колекції Октябрь багато працює з впізнаваними для бренду бра, корсетами та текстильними трояндами ручної роботи зі свого дропу Pleasure Garden, а також додає новий силует — водолазки. Прислухаючись до жіночого тіла, вона створює фігури з чіткими лініями, які підкреслюють ніжність форм.

У новому сезоні Anna October також розширюють звичну палітру кольорів — чорний, білий, сірий, блакитний і теракотовий розбавляються новим приглушено червоним відтінком Burgundy Wine. Серед головних прихильниць бренду — Гейлі Бібер, Леді Ґаґа, Меган Фокс, Каміла Моррон та багато інших знаменитостей та інфлюєнсерів у всьому світі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.