До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Минуле та сучасне: нова круїзна колекція Dior

Після презентацій у Південній Кореї та Індії Dior звертається до іншої яскравої культури. В колекції Cruise 2024 французький Дім моди захоплюється Мексикою, країною Латинської Америки, яка колись надихнула його засновника Крістіана Діора.

Реклама

Нинішня креативна керівниця Dior, Марія Грація К’юрі, давно прагне переосмислити архівні дизайни бренду з сучасною чуттєвістю. І, як ми знаємо, вже продемонструвала вплив колоритної мексиканської культури в Dior Cruise 2019. Колекція, показ якої провели в Musée Vivant du Cheval à Chantilly у Парижі, віддала належне мексиканському Escaramuza Charra — виду спорту, в якому беруть участь лише жінки-вершниці.

Палітра нової колекції здебільшого була стриманою, коливаючись від класичних чорного та білого до відтінків бордо та хакі. Втім, не обійшлося і без яскравих червоного та рожевого, а також колоритних флористичних принтів на довгих сукнях та різноманітних комплектах. До круїзної лінійки також увійшли актуальні "голі" сукні, оксамитові костюми, що поєднувалися з краваткою-метеликом, та вбрання з національними орнаментами.

Завершився показ появою на подіумі девʼятнадцятьох білих суконь, що нагадували весільне вбрання, з лозунгами, аплікаціями та майстерною вишивкою у вигляді анатомічного серця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.