До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 3 модні ідеї, щоб зустріти літо

Лічені дні залишилися до літа, яке ми пропонуємо зустріти разом з українськими брендами, в колекціях яких є і розслаблені шовкові двійки, і формальні костюми для ділових дівчат, і ефектні аксесуари.

Фуражка Ruslan Baginskiy, джинси Litkovska
Фуражка Ruslan Baginskiy, джинси Litkovska

Реклама

Літо у місті

Що спекотніше стає за вікном, то менше хочеться думати про роботу. Якщо ви скуті офісним дрескодом навіть у літні місяці — рекомендуємо звернути увагу на костюми з матеріалів, що дихають, але тримають форму. Нейтральні відтінки стануть додатковим бонусом, який допоможе використовувати нову брючну двійку у безлічі образів.

Костюм SAYAMIMI
Костюм SAYAMIMI

Костюм TG Botanical
Костюм TG Botanical

На яскравому боці

Весняно-літній сезон надихає нас на яскраві фарби у гардеробі. Працювати з кольором та принтами любить український бренд ANDREEVA, кардигани якого можна було побачити в останньому сезоні "Білого лотоса". Для ще прохолодних весняних вечорів вибирайте тренчі з квітковими візерунками, які піднімають настрій з першого погляду. Для шанувальниць більш стриманої естетики в колекції ELENAREVA є шовкові костюми з графічними принтами. До речі, вони натхненні давньою трипільською культурою, що має сакральне значення для українців.

Жакет ANDREEVA
Жакет ANDREEVA

Шовковий костюм ELENAREVA
Шовковий костюм ELENAREVA

Біле сонце

Світлі відтінки та натуральні матеріали — формула літнього гардероба, перевірена часом. Вибирайте сукні вільного крою з незвичайними деталями для будніх днів і кроп-топи з оверсайз-штанами для довгих вихідних. До літа залишилося....

Сет TG Botanical, капелюх Ruslan Baginskiy
Сет TG Botanical, капелюх Ruslan Baginskiy

Сукня Litkovska
Сукня Litkovska

Photo: Roma Lansky @rl35mm
Production: RL Jewel @rljewel
Make up/Hair: Jenya Temnikova @jenyatemnikova
Model: Ksenia Yavtushenko @unomodels

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.