До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

FROLOV створили парадний одяг для Національної збірної команди України

Український бренд FROLOV створив новий парадний одяг для Національної збірної команди України. Центральним елементом форми є один із ключових символів лейблу — анатомічне жовто-блакитне серце FROLOVHEART з мапою України.

Реклама

До чоловічого комплекту увійшли блакитне поло з серцем та футболка з чорними рукавами, що має жовту й блакитну блискавки та вишите серце, а також чорні штани. Жіночий комплект складається з блакитно-чорної футболки, чорного пояса, поло та блакитних штанів-спідниці. Окремим аксесуаром є шовкова хустина, в основі якої є принти з гербом, серцями та козацьким хрестом, розроблені українським художником ВовоюВоротньовим.

"Нам було важливо створити мінімалістичну та витриману парадну форму. Наше серце з мапою України, завдяки благодійному проєкту FROLOVHEART, стало не лише впізнаваним візуальним символом у світі, а й символом допомоги. Серця на формі виконані в чотирьох техніках, включаючи аплікацію, гладь, татамі та стібкові шви. На змаганнях у різних країнах світу наші спортсмени завжди мають Україну в серці, і головною метою для нас стало яскраво це відобразити", — прокоментував Іван Фролов.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.