До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 українських брендів представили нові колекції в Лос-Анджелесі

8 українських fashion-брендів презентували свої колекції в рамках програми Ukrainian Fashion Forward у Лос-Анджелесі. У показі взяли участь "Два кольори", MustHave, TOTAL WHITE, RDNT STORE, L'eskizzo, ROÁR Cruise, Vivons та Overthesea.

Overthesea
Overthesea

Реклама

До США українські дизайнери вирушили в рамках програми Ukrainian Fashion Forward, мета якої просувати українські бренди глобально і показати потенціал Made in Ukraine світу. Шоу українська команда розпочала з мініфільму українських медійників "Привіт, світе. Я – Україна!", який розповідає про історію нашої держави до початку війни та наслідки повномасштабного вторгнення РФ.

TOTAL WHITE
TOTAL WHITE

ROÁR
ROÁR

"Українці не тільки борці, але й творці! Вони викликають подив та водночас захват в іноземців. Особливо цікаво спостерігати вау-реакцію байєрів та інфлюєнсерів, коли ті розуміли, що колекції були створені дизайнерами під час війни в Україні", – прокоментувала Анна Петрова, президентка Startup Ukraine.

RDNT STORE
RDNT STORE

Учасники також пройшли двотижневе навчання – майстер-класи та воркшопи, присвячені знайомству з американським ринком та його специфікою. 5 українських дизайнерів представили свої колекції на благодійній вечірці під час нагородження премії "Оскар".

L'eskizzo
L'eskizzo

Програму від Startup Ukraine підтримали IBA (International Business Accelerator), Art Hearts Fashion, Fashion Techworks (LA), Посольство США в Україні і The New Mart (LA).

Українські дизайнери в Лос-Анджелесі
Українські дизайнери в Лос-Анджелесі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.