До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих білизняних брендів для корекції фігури

Немає нічого поганого в бажанні прибрати кілька сантиметрів зі стегон чи талії. Якщо є річ чи трюк, які допомагають вам почуватися трохи впевненіше, то чому ви не маєте ними користуватися? На щастя, саме ці речі, що зараз є нашими таємними маленькими помічниками, стали набагато менш табуйованими, ніж колись. Сьогодні люди відкрито обговорюють все: від ін'єкцій до ламінації брів. І якщо ми можемо щиро говорити про лайфгаки з догляду, то можемо і вільно спілкуватися про білизну для корекції фігури.

Реклама

Одяг для корекції фігури — не новинка. Зрештою, корсет можна вважати прадідом сучасних моделей спіднього. Але досягнення фігури "пісочний годинник", або просто згладжування декількох складок тут чи там, стало набагато простішим і набагато комфортнішим з часів вікторіанської епохи.

Skims

Якщо є сім'я, яка знає щось про форми та вигини тіла, то це клан Кардаш'ян-Дженнер. Тож не дивно, що бренд Кім Кардаш'ян став культовим. Skims створює чимало безшовних боді та трусиків, які непомітно ховаються навіть під найтоншим одягом. Окрім того, бренд відшиває всі позиції в різноманітних нейтральних кольорах, які пасують під різні тони шкіри.

Nancy Ganz

Коли бренд цілком присвячений одній конкретній пропозиції, то зазвичай він прискіпливо ставиться до якості свого продукту. Nancy Ganz вже понад 30 років виготовляє білизну для корекції фігури. Цей комбінезон має регульовані ремінці та низький виріз на спині. Також його виготовляють у широкій гамі відтінків, для різноманітних тонів шкіри.

Target

Чи знали ви, що відома американська мережа Target випускає широкий діапазон стильної білизни для корекції фігури? Ця білизна має гарний вигляд, доступна в ціні та напрочуд якісно виготовлена.

Bendon

Bendon — один із найвідоміших брендів спідньої білизни для корекції фігури у всьому світі. Він виготовляє все: від безшовних повсякденних трусиків до боді. Комбінезон з шортиками до середини стегна — бестселер Bendon. Його полюбили завдяки цупкій конструкції та подвійному шару матеріалу на ногах, який підтягує та окреслює форми. Окрім того, він створений з 86-відсоткового переробленого поліаміду й абсолютно безшовний.

Simone Pérèle

Відомий тим, що поєднує розумний дизайн та практичність із сексуальністю і жіночністю, Simone Pérèle виробляє білизну, в якій маєш не лише бездоганний вигляд, а й почуваєшся абсолютно комфортно. З витонченими конструкціями та окантовками з мережива, білизна Simone Pérèle — жіночна та сучасна.

Cotton On Body

Попри те що Cotton On Body добре відомий базовою спідньою білизною, спортивним одягом та бюстгальтерами, тепер бренд пропонує цілу низку білизни для корекції фігури, зокрема шорти з високою талією, бралети та сукні. Багато предметів колекції виготовлені з легкого матеріалу, що дихає, але згладжує і підтримує форми.

Spanx

Якщо ви ніколи не чули про Spanx і не знаєте, як цей бренд здобув бездоганну репутацію, просто спробуйте їхнє боді — безшовний, ідеально гладкий комбінезон, який неможливо побачити під одягом. Хоч це боді бездоганно тримає форму, воно виготовлене з легкого матеріалу, в якому тіло дихає, а рухи не обмежуються.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.