До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 головних білизняних трендів, які варто знати у 2024 році

Якщо минулий рік проходив під знаком зухвалості (згадаймо відомий і розкритикований тренд "без штанів", який, з’явившись на показах Bottega Veneta, Loewe, Miu Miu і Alexander McQueen, підкорив модну сферу), то мода 2024 року спокійніша. Це не означає, що треба забути про сексуальність, однак слід придивитися і до зручних комплектів. Vogue.ua зібрав 7 головних білизняних трендів, які варто знати у 2024 році.

Безшовний комплект

Комфортна безшовна спідня білизна з ефектом другої шкіри майже не відчувається на тілі. Більшість дизайнерів рекомендують вибирати безшовні комплекти нейтральних відтінків і базового крою. Такі ми побачили, зокрема, в колекціях Givenchy та Victoria Beckham.

Реклама

Givenchy
Givenchy

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Сліп-сукня

Мінімалістична шовкова сукня, що нагадує нічну сорочку, продовжує бути популярною в новому сезоні. Цей тренд зʼявився ще в 1990-х роках, коли ми вперше побачили сліп-сукні на вулицях, а зараз ними вже нікого не здивуєш. Тим не менш, ця будуарна тенденція є однією з головних в сезоні весна-літо 2024. Наші фаворити ви знайдете у Gucci та Isabel Marant.

Gucci
Gucci

Isabel Marant
Isabel Marant

Панчохи

Серед основних білизняних трендів 2024 року неможливо пропустити панчохи та корсети, які часто доповнюються поясами на підтяжках. Драматичні у Schiaparelli, скромні у Acne Studios, яскраві у Givenchy і сексуальні у Dolce & Gabbana: незалежно від того, як ви їх охарактеризуєте, у 2024 році панчохи будуть відігравати головну роль в образі.

Schiaparelli
Schiaparelli

Acne Studios
Acne Studios

Бавовняні трусики

Відмовтеся від стрінгів і звільніть місце для комфортних бавовняних трусиків із чіткими лініями. Водночас наївні і сексуальні стилем, вони є однією з основ гардероба. Радимо придивитися до моделей Bottega Veneta і Marni.

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Marni
Marni

Корсет

Якщо є якийсь предмет спідньої білизни, який має захопливий провенанс, то це корсет. Цей елемент одягу, який вперше з’явився при європейських королівських дворах у XV столітті, дає змогу отримати дуже тонку спокусливу талію. У 1980-х роках Жан-Поль Готьє зробив корсети власним модним надбанням, надавши їм конічної форми і провокаційного характеру. Сьогодні корсети носять у вечірньому стилі, а знайти цікаву модель можна у Dolce & Gabbana.

Dolce & Gabbana
Dolce & Gabbana

Боді

Спочатку боді належали виключно до спідньої білизни, але тепер вони поступово закріпився в нашому повсякденному гардеробі. Ефект підтримки і здатність підкреслити талію забезпечують в образі баланс сексуальності та комфорту.

Alaïa
Alaïa

Christian Dior
Christian Dior

Мереживо

Мереживо — улюблений матеріал дизайнерів для комплектів нижньої білизни, і в новому сезоні воно продовжує залишатися справжнім трендом, таким ніжним і чуттєвим. Мереживо було помічене у весняно-літній колекції Coperni на білих трусиках, які було видно завдяки прозорим спідницям і сукням.

Coperni
Coperni

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.