До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 новорічних подарунків, натхнених Україною

До Різдва та Нового Року залишаються вже лічені дні й цього року в нас у всіх точно одне спільне бажання. Попри всі складнощі цієї зими, однаково хочеться подарувати коханим людям радість, усмішку та щось символічне. Ми вибрали 5 різдвяних подарунків, натхнених Україною.

Тарілка GUNIA PROJECT

У новорічній колекції GUNIA PROJECT переосмислено сюжети з Косівських кахлів XVIII—XIX ст. та картини невідомого автора "Дівчинка з котом" з музею Івана Гончара. Колекції притаманні відтінки синього кольору, оскільки у виробництві елементів використано кобальт — особливо ефектний вигляд він має на посуді, який точно стане окрасою святкового столу.

Реклама

Вертепна зірка Hey Guide x Ukrainian Folks

Попри повномасштабну війну, ми маємо пам’ятати, що життя триває, — і створювати для себе настрій, що допоможе триматися. Цього року предмети з колекції Hey Guide x Ukrainian Folks точно стануть особливо символічним подарунком, адже вони нагадують нам про надзвичайність і винятковість української культури.

Новорічна іграшка GRONO

Львівський бренд GRONO цього року випустив ідеальні подарунки — колекцію новорічних іграшок, зроблених разом з Фондом родини Марії Примаченко. Сам бренд описує цю колекцію подарунком на роки, що точно дістане статус сімейної реліквії та тішитиме своїх власників ще не одну зиму.

Хустка SHPALTA

Платок — ще один подарунок, з яким складно помилитися, особливо якщо він присвячений українським містам. Нашим фаворитом стала хустка "Львів". "Тут філіжанки, колежанки, бамбетлі та прецлі, а ще тут неймовірно файні панянки з неповторним галицьким стилем. Все це про наш сильний і непохитний Львів — місто волі, гідності та нескореності. Новий дім для тисяч українців і назавжди наша культурна столиця", — розповідає засновниця бренду Альона Загоруйко.

Скатертина OSELYA HOME & GARDEN

"Скатертина — це одяг для стола, а стіл — центр домашнього життя", — розповідає засновниця бренду Oselya Home & Garden Ірина Ковальчук. Улюблений драматичний прийом Ірини — стелити скатертини до підлоги, щоб вони закривали ніжки столу й важкими фалдами спадали вниз. Прикрашає скатертину вишитий у техніці татамі символ перемоги, звитий з двох петель.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.