До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музейні знахідки: нова новорічна колекція GUNIA Project

Музеї завжди були головним натхненням для команди GUNIA Project. У своїх стінах вони бережуть крихку пам’ять поколінь, їхнє минуле та майбутнє. Саме в музеях можна ознайомитися з унікальними експонатами авторів, які жили й творили багато сотень років тому. Саме це засновниці бренду, Марія Гаврилюк та Наташа Каменська, хотіли підкреслити в новорічному кампейні GUNIA Project. Вони зображують вироби як самостійні музейні об’єкти та звертають нашу увагу на цінність і довершеність кожного.

На продовження digital-роботи знімання кампейну перемістилося до музею НАМУ (Національний художній музей України). Його основна ідея — це ніч у музеї, сповнена магії та містики. Героїня засинає й бачить сон, де вона блукає стінами будівлі та розглядає унікальні позиції бренду, представленні в ролі експонатів.

Реклама

У новорічній колекції GUNIA Project представлена кераміка, аромосвічки, текстиль до столу та шовкові піжами, як продовження літнього дропу перероблених позицій. До капсули ввійшли відомі шовкові хустки з ілюстраціями та ручним обробленням країв. Колекції притаманні відтінки синього кольору, оскільки у виробництві елементів використано кобальт.

Натхнення для створення цієї історії команда традиційно черпає в українській народній творчості, наївному мистецтві та предметах народного побуту. В ній переосмислено сюжети з Косівських кахлів XVIII—XIX ст. та картини невідомого автора "Дівчинка з котом" з музею Івана Гончара. Подивившись уважніше, можна простежити як герої мандрують з одного виробу на інший, даруючи нам відчуття свята, легкості та казковості.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.