До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українці TG Botanical представлять нову колекцію на Copenhagen Fashion Week

Тиждень моди в Копенгагені відбудеться 7–11 серпня 2023 року та охопить 31 бренд, схвалений Комітетом CPHFW з питань сталого розвитку. Після унікального процесу перевірки бренди були відібрані як за критеріями модного дизайну, так і з точки зору повного ланцюжка створення.

Ganni
Ganni

Реклама

Серед лейблів, що представлятимуть свої колекції весна-літо 2024 під час офіційного розкладу, — український бренд TG Botanical, який торік був оголошений фіналістом премії Zalando Sustainability AW23. Тетяна Чумак, креативна директорка TG Botanical, коментує: "Ми пишаємося тим, що представляємо Україну на світовій модній арені та інформуємо світ про реальну ситуацію в нашій країні. Разом із нашою "маленькою" перемогою ми наближаємось до головної!"

TG Botanical
TG Botanical

"Продовжуючи наш дебютний сезон, ми дуже раді представити бренди для цього майбутнього весняно-літнього сезону Копенгагенського тижня моди, які відповідають нашим стандартам сталого розвитку: від марок, які є новими для нашого графіку, до тих, хто вже брав участь раніше. Крім того, оскільки ми вітаємо кількох "новачків" цього сезону, очевидно, що Копенгагенський тиждень моди залишається привабливим не лише для Скандинавії, але й за її межами", — прокоментувала генеральна директорка CPHFW Сесіль Торсмарк.

Rotate
Rotate

Повний перелік брендів, що представлятимуть свої весняно-літні колекції під час Тижня моди в Копенгагені, наведено нижче:

7 Days Active
A. Roege Hove
Baum und Pferdgarten
Deadwood
Ganni
Gestuz
Helmstedt
Henrik Vibskov
Kerne.milk
Latimmier
Lovechild 1979
Marimekko
Mark Kenly Domino Tan
Munthe
Nicklas Skovgaard
OpéraSport
P.L.N.
Paolina Russo
Remain
Rolf Ekroth
Rotate
Royal Danish Academy of Fine Arts
Saks Potts
Skall Studio
Stamm
Stine Goya
Sunflower
TG Botanical
The Garment
Vain
Wood Wood

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.