До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найстильніші в'єтнамки для міських образів цього літа

Поруч із наймоднішим взуттям літа еспадрильями, босоніжками кроше, слінгбеками та, звісно, кросівками, зараз саме час доповнювати свої образи найбільш літнім взуттям в'єтнамками. Ці шльопанці з перемичкою між пальцями давно вже не асоціюються з гумою та пляжем. Сучасні бренди переосмислили в'єтнамки, створивши вишукані шкіряні моделі, в яких хочеться відвідувати розкішні заходи, ділові зустрічі та ресторани. Разом з vogue.ua дивіться, які в'єтнамки цього літа пропонують українські бренди.

Photo: Instagram @tueams
Photo: Instagram @tueams

Реклама

В'єтнамки на плоскій підошві

Класичні в'єтнамки на рівній плоскій підошві є знайомим варіантом в'єтнамок, який зручно носити всюди. У виборі таких шльопанців українські бренди спонукають нас схилятися до мінімалістичних коричневих та чорних моделей зі шкіри з тонкими перемичками. Оскільки чорний завжди в тренді, бренд зі Львова TUEAM'S пропонує просту модель, яка вишукано поєднується із сукнями та спідницями довжини міді. А бренд R ONE створив лаконічну чорну пару на низькій платформі, яка так само влучно поєднується із сукнями. Класичні плоскі пари в коричневому кольорі від Kachorovska з тонкими перемичками та з ширшими від Estro нагадують про ще один трендовий відтінок цього року — коричневий.

Kachorovska
Kachorovska
Estro
Estro

В'єтнамки на kitten heels

Не можна просто пройти повз kitten heels. Одні з найзручніших підборів втілили у в'єтнамках Kachorovska та Coosh. Перші привертають увагу соковитим салатовим кольором, другі — елегантним мінімалізмом. Якщо ви в пошуках зручного літнього взуття на підборах, обирайте такі пари.

В'єтнамки на платформі

У в'єтнамках на платформі можна не боятися пилу міських тротуарів. З цією моделлю все зрозуміло: висока підошва, широкі перемички, чорний колір — ідеальне поєднання для спекотного літа та образів із широкими лляними штанами, грайливими спідницями та навіть джинсовим сарафаном. Ocean Shoes пропонують громіздкий варіант в'єтнамок із широкою перемичкою, яка добре фіксує верхню частину стопи, тоді як в'єтнамки з колаборації Cher'17 x Intertop мають м'яку широку перемичку.

Cher'17 x Intertop
Cher'17 x Intertop

В'єтнамки з дутими перемичками

Така пара вирізняється насамперед цікавим дизайном. Щоб через дуті перемички нога не випадала, бренд Coosh оздобив ці в'єтнамки-босоніжки гумкою, яка фіксує п'ятку. Свіжий білий колір дарує особливий літній настрій. Натомість футуристичним варіантом в'єтнамок є пара від Kapsula з великими дутими перемичками й твердою підошвою. Ця модель має настільки цікавий вигляд, що її хочеться щонайменше приміряти. Стилізувати дуті в'єтнамки можна з чим завгодно, оскільки в будь-якому образі вони стануть яскравим акцентом.

Coosh
Coosh

Kapsula
Kapsula

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.