До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кросівки Salomon — найпопулярніше та найкомфортніше взуття року

Якщо ви ще не в курсі, то кросівки Salomon стали найулюбленішою та найпопулярнішою парою взуття 2023 року завдяки бездоганному поєднанню стилю та комфорту.

Мода має довгі стосунки з "татовим взуттям". Тенденція, яка відродилася декілька років тому, наслідуючи знаковий стиль 1990-х, перетворилася в універсальну шкалу оцінювання взуття, яке обов'язково має бути комфортним та універсальним. І хоча New Balance, Nike та adidas мають свої культові моделі зручних кросівок, тепер менш відомі бренди дедалі частіше потрапляють в центр уваги модних ентузіастів. Так, відомі серед любителів походів кросівки Salomon XT-6 стали популярними в міських умовах й захопили попкультуру.

Реклама

Сьогодні спортивна компанія продає понад 1 мільйон пар взуття на рік. Воно й не дивно, адже трекінгові кросівки Salomon XT-6 — це функціональне взуття, яке ідеально поєднує стиль і комфорт. Ці кросівки мають щільну підкладку з пінопласту для захисту стопи, легку й обтічну конструкцію з термопластичною поліуретановою плівкою та сіткою, спеціальну систему шнурівки та підошву, яка забезпечує стабільність стопи на великих відстанях на всіх місцевостях. Усі пари взуття Salomon — унісекс-моделі, які постачаються в багатьох кольорах.

Як кросівки Salomon перейшли з гірських стежок на подіуми та вулиці? Хоча кросівки Salomon завжди мали прихильників, вони стають дедалі популярнішими завдяки одержимості людей технічними, незвичними та естетично сміливими кросівками. Крім того, Salomon покладався на колаборації з різноманітними брендами, щоб створити до себе довіру та привернути увагу широкої аудиторії. Працюючи з такими лейблами, як Palace, Dover Street Market, Hidden NY, Kith та Sandy Liang, Salomon заробив собі статус найпопулярніших кросівок в моді.

Гейлі Бібер, Белла Гадід, Емілі Ратаковскі, Кендалл Дженнер та Софі Тернер — лише деякі з зірок, які полюбили Salomon і заповнили полиці своїх гардеробів різними функціональними парами кросівок бренду. Найпопулярнішими моделями стали XT-6 і XT-4. Їх поєднують з усім: від утилітарних штанів карго до легких суконь в білизняному стилі, що вкотре доводить, що це більше, ніж просто кросівки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.