До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Голі ноги: ідеальний літній образ Кендалл Дженнер

Останнім часом Кендалл Дженнер виводить свій стиль за межі зони комфорту. Зокрема, коли справа доходить до штанів, вона часто вирішує ходити без них. Наприклад, на цьогорічному Met Gala супермодель з'явилася на червоній доріжці лише в одному боді Marc Jacobs з паєтками, а її вбрання для вечірки після події також мало що залишило для уяви. До цього вона привернула увагу, одягнувши ансамбль без штанів з показу Bottega Veneta весна-літо 2023, у якому були чорні колготки, спідня білизна та трикотажний джемпер з круглим вирізом поверх білої сорочки.

Реклама

Нове літнє вбрання Кендалл доводить прихильність топмоделі до вбрань без штанів. Цього тижня Дженнер з'явилася в Нью-Йорку в образі, що складався з білої сорочки у поєднанні з великим темно-синім блейзером. Кендалл доповнила вбрання білими мікрошортами та витонченими чорними шкіряними лоферами The Row. Свій ошатний наряд вона доповнила чорною шкіряною сумкою, накинутою на плече, чорними протисонцевими окулярами, маленькими сріблястими сережками-кільцями та темно-синьою бейсболкою New York Yankees.

У колекціях весна-літо 2023 став помітний сплеск тренду на носіння білизни як повноцінного елементу образу. Такі модні бренди, як Miu Miu, Prada, Dior, Coperni й навіть новий показ Jacquemus у Версалі, продемонстрували багато варіацій того, як стилізувати цю тенденцію.

Кендалл Дженнер під час шоу Jacquemus у Версалі
Кендалл Дженнер під час шоу Jacquemus у Версалі

Під час показу Jacquemus Дженнер вийшла на подіум в образі, який по-новому інтерпретував тренд на носіння спідньої білизни. Її одяг складався з білого пухкого топа, що нагадував хмару, з відкритими плечима в поєднанні з брифами в тон, без штанів. Судячи зі стрімкого розвитку цього тренду, схоже, що любов Кендалл до вбрань без штанів не припиниться найближчим часом.

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.