КУПИТИ КВИТКИ

Кеди Converse — улюблене позачасове взуття всіх модниць

Задумані як баскетбольне взуття, кеди Converse доволі швидко посіли належне місце в наших гардеробах. Їхня функціональність розвивалася протягом багатьох років, перейшовши з категорії кросівок, орієнтованих на спорт, до головних улюбленців зірок вуличного стилю.

Реклама.

У 1908 році компанія Marquis Mill Converse, якій кеди завдячують своєю назвою, вирішила створити взуття для гри в баскетбол. Один з найяскравіших гравців цієї дисципліни, Чак Тейлор, додав до нього певні модифікації, тож сьогодні ми знаємо модель Chuck Taylor All Star. А також численні колаборації з такими брендами, як Comme des Garçons, Off-White, Missoni та Maison Martin Margiela, що позиціонували ці кеди як об'єкт бажання серед найвигідніших модних пропозицій.

Взимку, навесні, влітку чи восени — це взуття "не розуміє" ні погоди, ні сезону, повертаючись рік за роком, щоб позбавити нас фрази "Я не знаю, що вдягнути". Кеди Converser – це класика, яка переходить з покоління в покоління. Завдяки широкому спектру варіантів, які пропонує бренд, а також його гендерно нейтральній естетиці, взуття позиціонується як бездоганний варіант для будь-якої нагоди. Не дивно, що чорно-біла модель входить до групи найбільш культових кросівок усіх часів. Попри те, що в рамках бренду виділяються класичні дизайни, які складають позачасовий імідж фірми, Converse також впроваджують інновації та пропонують революційніші моделі, як-от Run Star Hike, що народилися після співпраці з дизайнером Джонатаном Андерсоном. Ця модель має підошву на платформі з зубчастою гумою, що надає їй більш молодіжного характеру.

Універсальність такого взуття відображається у величезній кількості нарядів, які можна з ним створити. Кеди Converse ідеально пасують для офісного образу або для чогось повсякденнішого. У високому або низькому варіанті вони якнайкраще поєднуються зі спідницями або джинсами і, звичайно, з класичними костюмами.

Текст: Teresa Romero Martinez

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.