До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід наймоднішим взуттям на підборах

Хоч головний фокус багатьох дизайнерів зараз на практичності, у колекціях сезону весна-літо 2023 можна побачити безліч взуття на підборах. Від ледь помітних kitten heels та класичних моделей на тонких підборах до фігурних і скульптурних та універсальних квадратних – vogue.ua зробив гід найкрасивішим взуттям на підборах, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Kitten heels

Елегантне взуття на маленьких акуратних підборах, яке ще називають kitten heels, — певно, найуніверсальніша весняна модель. Радимо звернути увагу на туфлі з відкритою п'ятою, адже саме таке взуття ви з легкістю зможете носити протягом усього дня, не турбуючись про те, що ноги можуть втомитися. Крім того, туфлі на низьких підборах стануть у нагоді в будь-якій ситуації: їх можна поєднувати як із джинсами та сорочками, так і з романтичними сукнями, діловими брючними костюмами і короткими спідницями й топами.

Реклама

Area
Area

Philosophy di Lorenzo Serafini
Philosophy di Lorenzo Serafini

Фігурні

Цієї весни дизайнери виходять за межі традиційних взуттєвих форм і представляють цікаві архітектурні рішення, наголошуючи на фігурних підборах. Rochas, Balmain, Ferragamo, Loewe, Dries Van Noten – лише деякі з гучних імен, які додали таке взуття у свої весняно-літні колекції.

Rochas
Rochas

Balmain
Balmain

Класичні

Тонкі підбори – незмінна позачасова класика, що ідеально пасує і для офісного дрескоду, і для більш розслаблених образів. Особливо актуальні – відтінки рідких металів, як-от срібло чи золото, як у Akris, та моделі з ансамблями ремінців, як у Versace.

Akris
Akris

Versace
Versace

Квадратні

Впевнену ходу й ошатність забезпечать туфлі на стійких квадратних підборах. Таке взуття можна побачити у Chanel та Dior, які не припиняють досліджувати жіночу елегантність.

Chanel
Chanel

Dior
Dior

Прозорі

І хоча взуття, повністю виготовлене з ПВХ, відійшло на другий план, цього сезону дизайнери роблять ставку на прозорі підбори. Шукати такі моделі радимо у Rokh та Yassmin Saleh.

Rokh
Rokh

Yassmin Saleh
Yassmin Saleh

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.