До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Брошка — головний аксесуар цього сезону

Брошка стала важливим аксесуаром, на який завжди звертають увагу. Червона доріжка церемонії "Оскар-2024" підтвердила, що він позагендерний і має потужні стилістичні можливості: безліч акторів (включно з Кілліаном Мерфі) додали до своїх образів ці красномовні прикраси. Сучасні модні брошки мають ностальгійний характер.

Emporio Armani
Emporio Armani

Реклама

Erdem
Erdem

У Erdem золотисті брошки-тюльпани розквітли на барвистих пальтах в дусі 1950-х. Emporio Armani роблять ставку на невеликі брошки, а Tory Burch надали цим прикрасам делікатності і створили тканинні брошки у формі квіткових букетів: бренд поєднав їх із несподіваним одягом, як-от обтислими спортивними топами з каптуром.

Tory Burch
Tory Burch

Брошка — простий аксесуар, здатний перетворити стримане пальто на головного героя образу, що чітко доводять Jil Sander та SS Daley. Ще одна модна ідея — брошка з ботанічними мотивами, сплетена гачком. Ця делікатна прикраса така ж універсальна, як і її металева родичка.

Jil Sander
Jil Sander

SS Daley
SS Daley

Ця модна тенденція впевнено набирає популярності в поточному році, тож варто замислитися над інвестуванням у таку брошку, яка передаватиметься з покоління в покоління.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.