До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

7 наймодніших пар взуття цього літа за версією зірок

Влітку особливу увагу приділяють взуттю. Цього сезону дизайнери запропонували безліч цікавих варіантів. Одним із головних трендів літа 2024 року стали комфортні та стильні мюлі. Також не можна не згадати про повернення гумових пар, які зазнали значного апгрейду і стали модним доповненням до гардероба.

Бренд The Row задав тон сезону весна-літо 2024, представивши культові моделі — сандалі Mara та шльопанці Beach. Ці взуттєві шедеври поєднали в собі комфорт та стиль, відродивши тренд на дитячі мотиви в дорослому гардеробі.

Окрім гумових тапочок, популярними стали мюлі на низькому ходу. Від елегантних моделей з гострим носком у стилі Джіджі Гадід до стильних шкіряних варіантів, як у Паломи Ельсессер, — вибір широкий. Для тих, хто віддає перевагу більш закритому взуттю, дизайнери пропонують літні чоботи. Цей незвичайний тренд підкорив серця таких зірок, як Белла Гадід та Кая Гербер. Попри різноманітність моделей, усі вони об’єднані одним — комфортом.

Гумове "желейне" взуття

Ґабріель Річардсон
Ґабріель Річардсон

Повернувшись з далекого минулого, гумові сандалі цього літа стали справжнім гітом. Вони комфортні, яскраві та додають образу легкості та безтурботності.

ANCIENT GREEK SANDALS
ANCIENT GREEK SANDALS

ANCIENT GREEK SANDALS
ANCIENT GREEK SANDALS

Босоніжки з тонкими ремінцями

Палома Ельсессер
Палома Ельсессер

Головний тренд цього сезону — босоніжки на шнурівці або з тонкими ремінцями. Від спортивних моделей до елегантних варіантів — таке взуття додасть будь-якому образу оригінальності.

MASSIMO DUTTI
MASSIMO DUTTI

KHAITE
KHAITE

Класичні в'єтнамки

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Попри появу нових трендових пар взуття, класичні шльопанці не втратили актуальності. Вони комфортні, практичні й пасують для будь-якого випадку.

THE ROW
THE ROW

 KURT GEIGER LONDON
KURT GEIGER LONDON

Мюлі

Лора Геррієр
Лора Геррієр

Мюлі — це універсальний варіант взуття, який можна носити як з джинсами, так і з сукнею.

VAGABOND
VAGABOND

FITFLOP
FITFLOP

Сітчасте взуття

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Легкість і прозорість — основні характеристики взуття із сітчастого матеріалу. Воно ідеально підходить для спекотного літа і додає образу сучасного звучання.

MIU MIU
MIU MIU

COS
COS

Балетки

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Повернення до класики — балетки знову на піку популярності. Вони комфортні, елегантні й пасують буквально до всього.

VAGABOND
VAGABOND

LOEFFLER RANDALL
LOEFFLER RANDALL

Літні чоботи

Белла Гадід
Белла Гадід

Несподіваний тренд літа — літні чоботи. Вони надають образу оригінальності та підходять для тих, хто не боїться експериментів... і спеки.

H&
H&

VINTAGE
VINTAGE

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.