Чи взули б ви "желейні" сандалі від The Row?

На показі колекції The Row Pre-Fall 2024 у Парижі моделі дефілювали в кольорових сітчастих "желейних" сандалях, наче щойно прийшли з кам'янистого середземноморського пляжу. Складно було передбачити, що водонепроникне гумове взуття повернеться цього літа, якби не дебют моделі Mara на подіумі The Row. Однак усі сандалі в усіх чотирьох кольорах майже повністю розпродані, тож можна бути впевненими, що це взуття заполонить ваші стрічки в інстаграмі цього літа.

The Row весна-літо 2024

Для тих, хто не встиг придбати пару сітчастих сандалів на пласкій підошві The Row (або не хоче витрачати £860 на ПВХ-взуття), є й інші подібні варіанти: від масмаркету до сучасних брендів, а також вінтажних пар. Наприклад, Ancient Greek Sandals пропонує кілька варіантів "желейних" сандалів і балеток. Вони нещодавно перевипустили пари, які вперше створив дідусь співзасновника бренду у 1960-х роках. Нові версії, Iro та Elli, названі на честь його бабусь, які носили оригінальні "желейні" сандалі щоліта.

Ці по-хорошому дивні та безперечно кокетливі гумові сандалі також дуже зручні для жаркої погоди, моря і піску, що робить їх ідеальними для літнього відпочинку. Готуйтеся до пляжного сезону й обирайте улюблені варіанти цього трендового взуття нижче.

Ancient Greek Sandals
Melissa
Mango
Melissa
Christopher Esber
Free People
Sun Jellies
Loewe

Популярне на VOGUE