До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 сумок цього сезону, які обожнюють знаменитості

Попри те що з початку року минуло лише три місяці, уже є чимало гідних сумок, які отримали схвалення модниць. Від нової Saint Laurent Es до Prada Moon улюбленого аксесуара Гантер Шафер вочевидь, це вдалий сезон для поціновувачок сумочок. Тож Vogue.ua зібрав 6 моделей сезону весна-літо 2023, на які варто звернути увагу.

Bottega Veneta Sardine

Реклама

Sardine, що виконана з характерної для бренду плетеної шкіри та має металеву ручку у формі риби, стала новою сумкою Bottega Veneta, яку модниці обожнюють цього сезону. Попри те що вона з'явилася недавно, ця сумка вже помічена у Розі Гантінгтон-Вайтлі та Кендалл Дженнер.

Miu Miu Pocket

Сумка Pocket має практичну багетну форму і три місткі кишені, прикріплені ззовні. Алекса Чанг і Камілла Шар'єр вже є фанатками цього аксесуару.

Saint Laurent Es

Після торішнього дебюту сумка Saint Laurent Icare стала культовим аксесуаром: її полюбили за розмір XXL та позачасову привабливість. Тепер Ентоні Ваккарелло створив іще одну виграшну сумочку — Es, яка була представлена на Паризькому тижні моди. Містка і практична, але водночас шикарна — це найкраща сумка для вихідних.

Prada Moon

Цього сезону повернулася сумка нульових Prada Moon. Мініатюрна торбинка має металеву фурнітуру та фірмову трикутну табличку і пропонується в різних кольорах. Гантер Шафер обрала її для своєї появи на показі Prada весна-літо 2023.

Alexander McQueen Jewelled Hobo

Сумка Hobo, безумовно, залишається вірною фірмовому стилю бренду: про це свідчить її виразна застібка, яка чудово гармоніює з геометричним силуетом. Попри те що модель доступна в різноманітних кольорах, ми рекомендуємо звернути увагу на сріблясту сумку.

Bottega Veneta Andiamo

Лише Bottega Veneta могли виокремитися двома гітовими сумками в одній лінійці. Крім Sardine, знаковим аксесуаром цього сезону стала квадратна сумка Andiamo — і це, ймовірно, одна з найпрактичніших пропозицій у творчості бренду.

Текст: Joy Montgomery

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.