До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 наймодніших босоніжок сезону весна-літо 2024

Босоніжки — головний літній аксесуар, і цього сезону в моду впевнено повертаються моделі peep-toe, босоніжки, що оголюють кілька пальців, взуття з прикрасами на щиколотках та аксесуари в стилі ретро. Сезонні тренди також торкнулися і кольорів: неважливо, чи ви віддаєте перевагу елегантному взуттю на високих підборах чи практичним босоніжкам на пласкій підошві, широка колірна гамма задовольнить будь-який смак. Vogue.ua зібрав 6 наймодніших пар босоніжок сезону весна-літо 2024.

Реклама

Босоніжки на високих підборах

З приходом літа босоніжки на високих підборах незамінні для будь-якої модниці, яка прагне додати елегантності й жіночності кожному образу. Подіуми представили безліч моделей з ремінцями, а також культові Salomé, натхнені взуттям танцівників танго. Варто також звернути увагу на незвичні підбори, як у колекції Ferragamo.

Gianvitto Rossi
Gianvitto Rossi

Ferragamo
Ferragamo

Босоніжки з прикрасами

Літо — ідеальний час, щоб насолодитися блиском і буянням моди. І для цього немає нічого більш гламурного, ніж босоніжки з коштовними каменями: маленькі витвори мистецтва з блискучими деталями привертають увагу та додають аристократичного відтінку будь-якому вбранню — від атласної сукні до простих джинсів. Серед модних босоніжок цього літа не бракує дорогоцінних аплікацій, як-от кристали та перли, але справжньою новинкою стали ланцюжки та металізована шкіра. Матеріали, використані для цих босоніжок, — вишукані та ретельно відібрані, щоб гарантувати надзвичайний образ.

Aquazzura
Aquazzura

Alaїа
Alaїа

Босоніжки на танкетці (але не еспадрильї)

Хоч би які ви вибрали, босоніжки на танкетці — це неймовірне поєднання комфорту та свіжості. Цьогоріч повертаються типові моделі, натхнені стилем 1970-х, які можна носити з джинсами та різноманітними спідницями.

Giuseppe Zanotti
Giuseppe Zanotti

Studio Amelia
Studio Amelia

Мінімалістичні босоніжки з ремінцями

Босоніжки з ремінцями повертаються, а разом з ними — мінімалізм і елегантність. Це взуття характеризується чистотою ліній, передає шик і позачасовий дух минулої епохи. Їхні тонкі ремінці додають витонченості будь-якому літньому вбранню. Незалежно від того, носите ви їх із джинсами чи легкою сукнею, ці босоніжки випромінюють розслаблену елегантність, відроджуючи позачасовий стиль культового десятиліття.

Isabel Marant
Isabel Marant

Saint Laurent
Saint Laurent

Босоніжки на пласкій підошві

Босоніжки на пласкій підошві забезпечують невимушений комфорт і практичність. Серед найпопулярніших варіантів — шльопанці, як у Hermès. Радимо також звернути увагу на босоніжки з м’якою підошвою. Рибальські сандалі, які вже стали символом "тихої розкоші", також залишаються надпопулярними.

Church's
Church's

The Attico
The Attico

Ring sandals

У цьому сезоні босоніжки-шльопанці отримали розкішний і вишуканий відтінок, ставши must-have для модниць по всьому світу. Виготовлені з таких матеріалів, як м’яка шкіра або атлас, ці елегантні босоніжки додають будь-якому образові невимушеного гламуру. Від басейну до прогулянок містом, мінімалістичний і вишуканий дизайн робить їх ідеальним вибором на всі випадки життя.

Parfois
Parfois

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.