До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Туфлі salomé — найзручніше взуття сезону

Вони можуть бути гостроносими або мати заокруглений мис, але визначальною їхньою особливістю є центральна смужка, що проходить уздовж підніжжя стопи та прилягає до щиколотки. Із таким впізнаваним виглядом взуття salomé, більш відоме як взуття з Т-образними ремінцями, знову посіло помітне місце серед головних осінньо-зимових трендів. Порівняно з іншими туфлями, які тріумфують цього сезону, присутність salomé на подіумі досить боязка: Versace — один із брендів, який додав ці аксесуари у свою колекцію. Зі свого боку, Etro представили більш наївну модель. Обидві марки є наочним доказом того, що туфлі salomé однаково добре можуть поєднуватися як із готичним образом, так і з тим, що натхнений стилем 1950-х років.

Versace
Versace

Реклама

Etro
Etro

Знаменитості адаптували тренд під власний стиль. Завдяки своїй наївності туфлі ідеально вписуються в гардероб Люсі Бойнтон: британська акторка відвідала Вімблдонський чемпіонат з тенісу в липні минулого року, одягнена в сукню-сорочку в горошок з бантом на шиї та стьобану сумку Miu Miu червоного кольору. Зірка доповнила образ лакованими туфлями salomé та високими чорними шкарпетками. Так вона додала родзинку до модної формули "лофери + шкарпетки", обравши натомість не менш універсальне взуття.

Люсі Бойнтон
Люсі Бойнтон

Цей вид взуття, дизайн якого також асоціюється з танцювальним, знову з’явився у світлі софітів кілька сезонів тому, восени 2022 року, завдяки таким брендам, як Coach та Chanel. Двоколірна модель французького дому стала неодноразовим вибором серед знаменитостей для червоних доріжок.

Минулої весни Paul & Joe став одним із брендів, які представили взуття salomé у білому варіанті. Неважливо, чи поєднуєте ви їх з червоним ситцевим комбінезоном, чи з капрі, що нині тріумфально повернулися, та бомбером: чарівність цього дитячого взуття полягає саме в його універсальності, коли справа доходить до поєднання.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.