До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

5 пар взуття, які стануть вашими рятівниками в спеку

Літо — чудова пора, але пошук зручного взуття може зіпсувати все задоволення. Усім нам хочеться мати стильний вигляд і водночас не страждати від мозолів під час прогулянок чи урочистих подій.

Сієнна Міллер
Сієнна Міллер

Однією з найкращих пар сезону можна вважати рибальські сандалі. Вони не тільки стильні, але й неймовірно зручні завдяки ремінцям, що надійно фіксують ногу. Це вдалий вибір для міських джунглів і для пляжного відпочинку.

Якщо ви надаєте перевагу закритому, але легкому взуттю, зверніть увагу на шкіряні туфлі, лофери чи ретрокросівки. Вони чудово доповнять літні сукні та забезпечать комфорт протягом дня. Наприклад, Кендалл Дженнер часто обирає стильні лофери, поєднуючи їх навіть із шортами. А Кейт Мосс відома своєю любов'ю до балеток, які вона носить замість сандалів.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Неважливо, чи ви плануєте підкорювати пляжі Ібіци, чи бігатимете містом у справах, головне — знайти своє ідеальне взуття. Приємні прогулянки під сонцем, стильний образ та комфорт — все це можливо з правильно підібраною парою.

Рибальські сандалі

MARNI
MARNI

Рибальські сандалі — справжня знахідка на літо. Завдяки зручному ремінцю на щиколотці та товстій підошві вони забезпечать комфорт вашим ногам протягом усього дня. Їхньою головною перевагою є універсальність: вони чудово пасують до елегантних офісних штанів і джинсових шортів для прогулянок містом чи поїздки на відпочинок. Серед брендів, які пропонують стильні сандалі рибалки, — The Row, Prada, Reformation, Ancient Greek Sandals, Marni та Studio Nicholson.

Ретрокросівки

Loewe
Loewe

Білі кросівки — беззаперечна літня класика. Але цього сезону дизайнери пропонують звернути увагу на моделі в стилі ретро, як-от adidas Samba, adidas SL72 та Nike Cortez. Вони стануть ідеальним доповненням до одягу в стилі 1970-х років — помаранчевого, трав'янисто-зеленого, темно-коричневого, бежевого чи кремового кольорів.

Балетки

KHAITE
KHAITE

У 2000-х роках балетки стали улюбленим взуттям багатьох модниць, зокрема Кейт Мосс та Алекси Чанг. Вони дозволяли їм комфортно переміщатися містом і водночас мати стильний вигляд. Сьогодні балетки знову часто з'являються на подіумах. Бренди пропонують більш розкішні альтернативи класичним чорним шкіряним балеткам — прикрашені кристалами у Loewe, з шипами у Alaïa чи в розкішних нейтральних тонах у Fendi.

"Желейне" взуття

Ancient Greek Sandals
Ancient Greek Sandals

Пам'ятаєте взуття, наче з "желе", яке було таким популярним у дитинстві? Воно знову повернулося в моду. Однак тепер це не лише яскраві дитячі моделі, а й стильні варіанти для дорослих. Звісно, ціни на таке взуття можуть бути захмарними, як у The Row, але є й більш доступні альтернативи, наприклад, від Ancient Greek Sandals.

Лофери

St. Agni
St. Agni

Минулого літа знаменитості обирали лофери замість звичних сандалів. Ця тенденція зберігається й досі. Лофери — чудове взуття не лише для офісу, а й для літніх прогулянок. Якщо ви хвилюєтеся про спеку та мозолі, зверніть увагу на варіанти з легких матеріалів, наприклад, макраме-лофери від St. Agni, ідеальні для курортного відпочинку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.