КУПИТИ КВИТКИ

Літні лимонади: три освіжних і смачних рецепти

Середина літа просто створена для експериментів з напоями, що охолоджують. Одні з найулюбленіших — лимонади. Своїми фірмовими рецептами та обов'язковими лайфгаками у приготуванні цього корисного та улюбленого багатьма напою з нами поділився Георгій Бивалін, шеф-бармен ресторану Beef.

Реклама.

Щоб зробити лимонад вдома, знадобляться блендер, сильногазована вода чи тонік, сезонні фрукти та овочі. Перше, що потрібно запам'ятати — баланс смаку. Щоб напій вдався, важливо дотримуватися балансу кислого та солодкого. Друге — запам'ятати формулу: на 100 мл фруктового або овочевого пюре додавайте 150 мл газованої води. Якщо ви не вживаєте цукор, його можна замінити на квітковий мед (100 г на 1 літр лимонаду).

Лимонад з огірка та матчі

Інгредієнти на 1 літр лимонаду:

  • 150 г очищеного від шкірки огірка

  • 3 г матчі

  • сік 2 свіжовичавлених лимонів

  • 600 мл газованої води

  • лід до смаку

Приготування:

Овочі збийте в блендері до консистенції пюре, додайте матча та сік лимону, влийте воду та все змішайте.

Лимонад з полуницею та червоним болгарським перцем

Інгредієнти на 1 літр лимонаду:

  • 250 г полуниці

  • 3 ст. ложки цукру

  • 500 г червоного болгарського перцю

  • 600 мл газованої води,

  • лід до свого смаку.

Приготування:

Збийте в блендері перець, додайте полуницю та цукор і знову збийте, влийте воду та все змішайте.

Лимонад з яблук та руколи

Інгредієнти на 1 літр лимонаду:

  • одне зелене кисле яблуко

  • 250 г руколи

  • 3 ст. ложки цукру

  • 600 мл газованої води

  • лід до смаку

Таким чином можна створювати безліч комбінацій з сезонних фруктів та овочів. Спробуйте, і ви вже не зможете зупинитись.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.